вторник, 12 май 2009 г.

Zaribi.com - запознанства за пълнолетни


Zaribi.com е сайт за секс запознанства, който определено копира Гепиме.
Цветовата гама е същата, но пък дизайна не се доближава по нищо до оригинала. Името на сайта също не ни допада много, защото според него всеки който се регистрира там е риба. Отвратителни първи впечатления имаме и от банерите на началната страница като любимият ни от тях е на SexTV.bg -
ASS SEEN ON TV. Ето как изглежда Home:


Домейнът е регистриран през лятото на 2007 и не е особено популярен. На ден го посещават едва 50-тина човека. До момента регистрираните са малко над 20 000 като по-малко от 10% са дами. Тоест ако сте младеж по-добре не се и опитвайте да си търсите партньорка тук. Същото беше положението и с CuniGuni.com, а тези признаци са сигурен знак за неуспех.

Има едва 36 човека онлайн (и то привечер), но ние все пак ще се регистрираме. Веднага ни се намуси физиономията като видяхме множеството задължителни полета, че даже и защита против спам. Имейл валидация обаче няма и веднага можете да "се насладите" на Зариби.ком.

Има бързо и подробно търсене, но не можете да търсите само онлайн потребители нито пък ще узнаете броя на резултатите. Модератор на снимките няма и можете да видите от бели мишки, мерцедеси та до хардкор секс сцени. Ужасно много фалшиви профили открихме, както и такива на компаньонки. Има много неактивни профили (директна 404 страница), но успяхме да си харесаме няколко и то след доста ровене:


Като цяло, сайтът е доста неграмотно направен. Навигационното меню е в ляво и е много претрупано. Тези хора явно не са чували за икони...

Ако искате да си пишете с някого (голям избор няма що), ще се "зарадвате" на 6-символния код за спам защита, който трябва да вкарвате след всяко съобщение, което някак си ни напомни за платената комуникация в Salsa.bg.Даже и забелязахме оплаквания от бъгове при пощата.

Помислихме, че всеки потребител има право да създаде свой блог, но тя е повече като стена без каквито и да било опции за персонализация. Има календар в който можете да си добавяте бележки. Не се сетихме защо точно в този загубен сайт ще си отбелязваме важните неща...

Условия за ползване няма, а разделът Често задавани въпроси гласи следното:

*************************************************************************************
  • Как да се регистрирам?
За да се регистрирате щракнете върху бутон "БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ" намиращ се в средата на главната страница или върху линк "Регистрация". Попълнете полетата внимателно и щракнете бутон "Регистрация". След тази стъпка Вие успешно сте завършили регистрацията и можете да влезете в профила си в сайта с потребителското име(nick) и паролата с която сте се регистрирали.
  • Как работи "Моите съвпадения"?
"Моите съвпадения" е система, която Ви автоматично търси потребители в сайта отговарящи на Вашия профил и "предпочитания за търсения партньор".
  • Трябва ли да съм пълнолетен(да имам навършени 18г.), за да се регистрирам?
Да, това е задължително условие за да се регистрирате в Zaribi.com
  • Имам друг въпрос?
Пишете ни - ще Ви отговорим на всички въпрос!
e-mail: zaribicom (AT) gmail.com

*************************************************************************************

Винаги сме се впечатлявали от сайтове с безплатни имейл акаунти ...

Плюсове

- не видяхме такива

Минуси

- то друго няма

До контактна информация за Zaribi.com не се докопахме, но си мислим, че ЦуниГуни.ком може да има нещо общо. Все пак двата сайта спорят за Най-лош сайт за запознанства.

Можете да посетите Zaribi.com ТУК


Няма коментари:

Публикуване на коментар