вторник, 23 юни 2009 г.

LadyBi - Най-неграмотният сайт за запознанства


LadyBi.com е на пазара от 2004 и някак си успява да остане на повърхността и досега.

Само като отворим страницата и умираме от смях! Ясно се забелязва нивото на образование на на хората, зад сайта. Само погледнете този скрийншот и ще разберете за какво говорим.


Такова обаче е положението не само на български, а и на английски.

Дизайн няма, защото това си е тъп темплейт. Сайтът се казва Лейди Би, а е за запознананства от всякакъв вид. Иди, че ги разбери. Според статистиката на сайта има малко над 100 000 регистрирани потребители.


Регистрацията е ужасна! Тя е на четири етапа и е изпълнена със задължителни полета и описание. Поне не трябваше да чакаме за имейл валидация... Когато се логнахме, потребителите онлайн бяха 3149.

Навигационното меню е под формата на грозновата таблица, но няма нищо неясно. Две от предлаганите функции са с по-различни наименования:

Моята спалня - на практика тук добавяте любимите си потребители

Сватовник - наподобява на функцията на Google "Чувствам се късметлия" като ви отваря профил на перфектната ви половинка според предварително зададените от вас критерии.

Търсачката си работи нормално и Въпреки, че ЛейдиБи не е с особено приятен дизайн (да не кажем дразнещ, макар че това би било по-вярното твърдение) има доста интересни резултати. Интересни откъм снимки, но не и профили. Описания почти винаги липсват и се съмняваме в съществуването на активен модератор. Както сами се досещате изобилстват фалшивите профили.

Нецензурирани снимки към профили не липсват, което ни напомня, че това е сайт за секс запознанства. Не се заплаща за да разглеждате снимки или да пращате съобщения, нито ви струва нещо ако искате да получите статистика за вашият профил (посещения), което е един от най-дразнещите фактори в ГепиМе и Елмаз.

Платени услуги се предлагат, но те са единствено за по добра позиция в търсенето (ВИП) и за информация относно кога даден потребител е бил последно онлайн или кога е регистриран даден акаунт. Има доста начини за плащане а цените можете да видите в таблицата по-долу.
Има и афилиейт програма за "печелене на пари". Всеки нов потребител регистрирал се в сайта след посещение от ваш линк ви носи 0.10 ст. Повече информация можете да намерите на самия сайт.

Плюсове

- Голям брой потребители онлайн...
- Безплатни услуги


Минуси

- Ужасна регистрация
- Първобитен дизай
- Голям брой фалшиви профили


Контактната информация се свежда до контактна форма.
Ние открихме и това:
Haza de la luna 2c
Churriana, CH 29140
Spain
tgr74bg@yahoo.comНе предполагахме, че LadyBi ще се окаже посещаван сайт поради липсата на интересен дизайн и уникална функционалност. Не вярваме на статистиката на сайта и сме сигурни, че не повече от 100 човека го посещават на ден. Не бихме ползвали услугите на ЛейдиБи, не ви ги и препоръчваме. Gepime е доста по-добър вариант на сайт за секс запознанства.3 коментара:

  1. Като е LadyBi немога да разбера защо е пълно с мъже :)

    ОтговорИзтриване
  2. a pak administratora na saita ako e tolkova umen i mogesh, zashto ne si e napravil sobstven design na tapia sait, tazi informacia koiato si ia slogil tuk moge da se okage noj v garba. Vnimavai kakvo i kade pishish i pokazvash.

    ОтговорИзтриване