четвъртък, 30 април 2009 г.

Запознанства.com НЕ Е САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА!!!


Запознанства.com НЕ Е САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА!!!

Това е един елементарен сайт с две странички, които дават обща информация за сайтовете за запознанства и по-точно за развитието им в САЩ. Текстът най-вероятно е пряк превод от английски и няма периодична нова информация. Според нас, домейнът запознанства.com е регистриран с цел препродажба.

Запознанства.com НЕ Е САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА!!!

Sladur.com ъпдейт за месец Април


Друг сайт за запознанства в българското интернет пространство който е на пазара от 2000 г. е Sladur.com. Сладур има 306 675 регистрирани потребители над 14. Повечето профили изглеждат реални и има интересни слaдури и сладурани.

Регистрацията е невероятно бърза и можете да се възползвате от всички услуги предлагани на сайта след имейл валидацията.

Освен стандартните функции, присъщи на такъв сайт, Сладур разполага и с опции за IRC Chat и Video Chat. Звучи доста интересно и примамливо, но за съжаление няма много потребители. Видяхме около 50-60 в IRC и 20-тина във видеото. СМС чатът пък е доста интересна опция, която ви позволява да изпращате съобщения директно на телефона на друг потребител. Сладурското ICQ от друга страна е също удобно и не липсват потребители.



Интересно допълнение е наличие на Известни Сладури. Там ще откриете имена като Бербатов, Калин Вельов и Маги Желязкова. За момент може и да си помислите, че ще ви се отдаде възможност да размените няколко съобщения с някои от известните личности. Оказва се обаче, че тези профили са добавени от самите администратори и звездите едва ли знаят за тях. Може и да грешим... Ако изгаряте от желание и вие да сте сред известните, може да си осигурите място там срещу скромните 10 000 лв. Не случайно е многоточието в мотото на Сладур "Стани известен..."

Зарадвахме се, когато видяхме Сладурската Банка като мислехме, че това ще е нещо интересно, но уви. Има някаква лихва и казино но всичко ни се стори много постно и не разбрахме нищо.

ВИП потребител можете да станете чрез SMS или като се обадите на импулсен телефон. Цената на привилегията е 2.40 лв.

Като цяло дизайнът на Сладур е доста семпъл .

Големият коз на Сладур, както и при Елмаз е дългогодишното присъствие на пазара. Не липсват и екстри, които да радват потребителите, но ако се направи някакво подобрение откъм дизайн можеби ще станем редовни потребители.

Сладур има и версия на английски език (http://www.be2.net/), която е особено популярна в Индия и Пакистан, но не и в Европа или Северна Америка.


Плюсове:

- Популярност на сайта, дължаща се на дългогодишно присъствие на пазара
- IRC Chat
- Video Chat
- E-mail 1GB (user@sladur.bg)
- SMS Chat
- Сладурско ICQ
- Светкавична регистрация
- Фотоалбум

Минуси:

- Остарял дизайн
- Много рекламни банери


Можете да се свържете с администраторите на тези адреси:

Владимир Босев
П.К. 99
Троян, Ловеч 5600
България

Имейл: sladura@gmail.com
Тел.:+359.888650022 и +359 888 650022
ICQ: 45418951

Други сайтове от семейството на Сладур са:

http://www.bezdumi.com/
http://www.fresh.bg/
http://www.dechica.com/

 Можете да посетите Sladur.com ТУК