вторник, 20 октомври 2009 г.

Flirtuvam (със себе си).com


Случвало ли ви се е толкова да сте доволни от себе си та чак да ви се прииска да пофлиртувате сами? Звучи странно, но ние решихме, че може и да се окаже забавно... Затова посетихме Flirtuvam.com.


Болезнено познатата цветова схема не липсва и тук. На пръв поглед сайтът изглежда доста подреден и съвсем не е претрупан.

Без да е нужно да сте регистриран потребител можете да направите едно тестово търсене, да прочетете някой от блоговете или да проверите дали има желаещи за кино в четвъртък.

Регистрацията включва задължителни полета, има код за верификация и трябва да потвърдите чрез имейл. Съобщението пристига за около час (!!! това е електронна поща за бога!!!) и ако до 24 не потвърдите регистрацията си в сайта за запознанства Flirtuvam.com, профилът ви бива изтрит.

Статистиката на самият сайт показва малко над 20 000 регистрирани потребители. Ние обаче не вярване на тази статистика и ще разберете защо. Въпреки че има интересни профили или по точно снимки към профили, изобилстват нереалните профили/снимки. Съвсем не бяхме наясно, че в България има толкова много имигранти от Латинска Америка (повечето от тях дами)...


Няма подробно търсене, но има вариант за търсене на партньори за срещи. Не намерихме никакви желаещи за срещи или дори за секс. Странно, ГепиМе, чиято основна идея е потребителите да си намерят партньор за секс е един от най-посещаваните сайтове за запознанства. Поровихме за малко повече статистика и се оказа че не повече от 100-150 човека посещават Flirtuvam.com на ден. В един от блоговете на посетители се говори за "по-доброто време" на сайта и как той е "кипял от живот". Ммм, не го вярваме.

Платена услуга има, което е доста странно. Тя се нарича -

Повиши рейтинга ми!

Всеки ден при нас се регистрират нови потребители и поради тази причина рейтингът
на Вашият профил намалява и при търсене ще бъдете класирани по-назад в резултати на
търсенето (профил бавно се спуска надолу отстъпвайки на новите профили).
Вашият профил сега е на 1 място.
Прегледан този месец: 0, днес: 0


За всеки изпратен от Вас СМС, рейтингът на Вашият профил ще нараства на всеки 5 минути в продължение на 5 часа (за 2 SMS - 10 часа и т.н.)

За да повишите рейтинга на профила си в резултатите от търсенето, трябва да изпратите SMS:
up1025505 на кратък номер: 1925

1 SMS = 1 лв (без ДДС)

За какво ни е да плащаме щом като само като се регистрирахме сме на 1-во място?! Е как няма да сме като други хора онлайн няма!

Много време отделихме за нищо! Явно самите собственици на сайта "Сътрудничество Софт" Еоод са зарязали отрочето си малко след като е видяло свят през 2007.

Плюсове

- ...

Минуси

- Липса на потребители
- Фалшиви профили
- Платено гласуване
- Бавна регистрация
- Липса на аудио/видео
- Липса на клипове/музика
- Остарял дизайн

Ето и контактната информация, която не съществува на самия сайт:

"Sutrudnichestvo Soft" Ltd
22, 16, Alexander Batenberg
Sofia
Tel. +359 89 4226143
Fax. +359 89 4226143
flirtuvam@mail.ru

Няма защо да посещавате Flirtuvam.com освен да поразгледате снимки.

Можете да посетите Flirtuvam.com ТУК



Date4All.gr - разгледайте малко снимки на младежи и девойки от Гърция

Date4All.gr е един сайт, който се разбива от реклами в Google и въпреки че домейнът завършва с .gr решихме да го погледнем. И съжаляваме...
Оказа се, че сайтът е направен със същия скрипт както нашият "любим" LadyBi.


Погледнете скрийна и ще се сетите веднага.

За съжаление, на гръцкия сайт нямаше нито жива душа онлайн. При наличието на хилядите български сайтове за запознанства не се сещаме защо точно тук бихме се регистрирали. На всичкото отгоре е неоспорим факт, че българите са къде-къде по-готини от гърците ;)

Все пак искахме да поразгледаме какви профили има, но се оказа, че трябва да се регистрираме. Хммм... Знаем каква е функционалността, няма никой онлайн и само 3500 регистрирани потребителя... Мммне. Няма да се регистрираме.

Нямаме нищо против гръцката култура, но този сайт не е за нас.


Можете да посетите Date4All ТУК