събота, 16 юли 2011 г.

Sesile.net - запознанства с чужденци с цел брак

Привет на всички!

Каквото и да ви разправят по медиите, кризата си върви с пълна сила по целия свят. Единственото спасение е да си имате петролно кладенче  в задния двор. Ако обаче сте красива българка, може да потърсите късмета си в чужбина (абсолютно не подкрепяме тази идея) и да опитате брак с ухилен, „богат” и „преуспяващ” чужденец. 

До сега не сме се занимавали с агенции за запознанства, а само със сайтове за запознанства. Sesile.net е една комбинация от агенция и сайт за запознанства с лек оттенък на „дискриминация”. Агенцията се е посветила на „износ” само на български дами за близки и далечни държави. Оферти за български мъже, които имат желание да се запознаят с чужденки не намерихме.





Сайтът е доста семпъл. Отначало помислихме, че регистрацията е бърза като се изисква само мейл, ник и парола. Има обаче валидация на мейла, който сте посочили и след като натиснете линка започват мъките. Задължително трябва да попълните: дата на раждане, ръст, тегло, семейно положение, деца (ако имате) и дали искате в бъдеще, дали пушите, образование, професия, религия и телефонен номер. Телефонният ви номер също се използва за валидация, т.е. ще ви се обадят от агенцията за запознанства за да устоверят истинността на профила ви. Още едно задължително нещо. Трябва да качите снимка.
Сега вече можете да се възползвате от търсачката, да си намерите господин, който ви харесва и да започнете кореспонденция. Между другото, господата не са само чужденци.

Доста са изискванията на Sesile.net. Сайтът за запознанства на агенцията не е нищо особено и няма никакви екстри. Не трябва да се забравя обаче, че тук главната идея е да намерите партньор, а не (само) да се забавлявате.

Плюсове и минуси на сайта за запознанства на Sesile.net, няма да разглеждаме. Само се надяваме щателно да проверяват господата кандидати за да нямат проблеми българските момичета.