четвъртък, 29 януари 2009 г.

Sladur.com "Стани известен..."

Sladur.com е също един от първите сайтове за запознанства и съществува от 2000 г. Типичната начална страница изглежда така:


Домейнът е регистриран на 2 ноември 2000г. и изтича на същата дата през 2009г.
Дизайнът на Сладур е буквално от 19 век, въпреки че страницата не се зарежда толкова бавно колкото Елмаз.

Можете да се свържете с администраторите на тези адреси:

Владимир Босев
П.К. 99
Троян, Ловеч 5600
България

Имейл: sladura@gmail.com
Тел.:+359.888650022 и +359 888 650022
ICQ: 45418951

Ето и от къде идва трафикът към днешна дата в проценти:



Най-многобройни са посетителите от София, следвани от Варна, Бургас, Свищов, Пловдив и Благоевград.

Сладур.ком има и версия на английски език (http://www.be2.net/), която е особено популярна в Индия и Пакистан, но не и в Европа или Северна Америка.

Освен стандартните функции, присъщи за такъв сайт, Сладур разполага и с опции за IRC Chat и Video Chat. Звучи доста интересно и примамливо, но изглежда няма потребители, които да използват тези начини на общуване.

Интересно допълнение е наличие на Известни Сладури. Там ще откриете имена като Бербатов, Калин Вельов и Маги Желязкова. За момент може и да си помислите, че ще ви се отдаде възможност да размените няколко съобщения с някои от известните личности. Оказва се обаче, че тези профили са добавени от самите администратори и звездите едва ли знаят за тях. Може и да грешим... Ако изгаряте от желание и вие да сте сред известните, може да си осигурите място там срещу скромните 10 000 лв. Не случайно е многоточието в мотото на Сладур "Стани известен..." На всичкото отгоре, 30% или повече от всяка страница са заети от дразнещи реклами.

Зарадвахме се, когато видяхме Сладурската Банка като мислехме, че това ще е нещо интересно, но уви. Има някаква лихва и казино но всичко ни се стори много постно и не разбрахме нищо.

ВИП потребител можете да станете чрез SMS или като се обадите на импулсен телефон. Цената на привилегията е 2.40 лв.

Това което спасява Сладур, както и при Елмаз е дългогодишното присъствие на пазара. Ние лично никога не бихме ползвали сайта.

Ако на вас ви допада разбира се наслаждавайте му се колкото си искате :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар