понеделник, 2 февруари 2009 г.

ASL.BG - Онлайн профили за запознанства

На 4-то място чичко Google ни посочва ASL.bg. Това е един сайт, който въпреки, че е само на 4 години има дизайн от преди двадесет или на практика няма. Вижте сами:

Не можем да си представим колко по-зле би изглеждала страницата без шарените банери...
Ние нямаме намерение да се оплакваме на собствениците, но пък ако вие самите имате желание да го направите, ето я информацията за контакти:

Драгомир Георгиев
drago@asl.bg
0887 664 994
e-mail: administrator@asl.bg
ICQ: 300-640-864

Регистрирането в сайта не е нищо особено, но можеше и да е по улеснено. Освен ник, парола и имейл, трябва да попълните град, пол и какво търсите. Като малък бонус получавате и код за верификация, който не е труден за разчитане от човек. След като получите имейл и активирате акаунта си следва мудното попълване на лични данни. Бяхме изненадани, че беше достатъчно само да попълни име за да продължим напред. Разбира се следваше страницата с допълнителни данни, но пък там нищо не е задължително и можете да започнете да ровите из профили веднага.

ASL менюто включва, търсене, чат, рожденици, галерия жени/мъже, моят профил, настройки профил, лични статистики, моите свалки, активация на VIP, спечели дни с VIP и изход. "Моите свалки" веднага ни грабна интереса, но много бързо се разочаровахме. Оказа се, че това е просто опция която ви дава възможността да изпращате съобщения с презададен текст като можете да запаметите 5 макс.

VIP функцията ви дава следните почти безсмислени възможности:

  • - 24 снимки във личната Ви фото галерия;
  • - 5 видео клипа във видео галерията Ви;
  • - Достъп до контактната информация на другите потребители;
  • - Уникална VIP икона показваща на всички че вие сте VIP потребител;
  • - VIP потребителите винаги излизат най-отгоре при търсене;
  • - Броят на писма в папките на VIP потребителите е 600;
  • - Бележка за всеки профил в Приятели;
  • - Създавате до 20 собствени свалки;
  • - Скриват последната активност на профила си;
Естествено, цената на това удоволствие е 2.40 лв. платими с SMS. Има и друг вариант, при който "навивате" много хора да се регистрират...

Не разбрахме дали защото е понеделник или просто ASL.BG не ни харесва като изпълнение (цвят, дизайн, функции и т.н.т.) излязохме бързо от сайта.

За капак, един рус Азис е начело на класацията и всички диви фенки пишат ли пишат коментари за оня дето духа... (тук се получи много добре)


1 коментар:

  1. Ае нещо май го няма АСЛ вече. Някой да каже нещо по въпроса?

    ОтговорИзтриване