вторник, 3 февруари 2009 г.

Welcome to bgdate.com - Ultimate bulgarian singles,dating & personals site.

BGDate.com е един странничък сайт. Дизайнът е под всякаква критика, но посетители има, колкото и малко да са те. Профилите са доста опростени и ни се струва, че повечето снимки не сме ги виждали на други сайтове за запознанства... Хората изглеждат сериозни и няма маМаЛкИ лИгЛи, което е голям плюс. За сметка на това обаче ето как изглежда началната страница:



Оказа се, че домейнът е регистриран през 2000, а ние не бяхме чували за него до сега. Има даже и платени услуги, които са най скъпите до сега 7.99 лв. на месец, а ето и какво получавате освен ужасния дизайн:


  • Челна позиция в резултатите от търсене. В BgDate има повече от 100'000 профила на потребители. С течение на времето става все по-трудно за участниците да се свържат с правилния човек. Резултатите от всяко търсене се сортират според времето на последна промяна на обявата. Затова Вашият профил бързо минава на задна позиция в тези резултати дори да променяте информацията си сравнително редовно. Ако желаете обявата Ви да излиза в началото на списъка с резултати то просто трябва да станете VIP клиент. Обявите на VIP клиентите излизат винаги в началото на списъка. Сортировката става първо по VIP статус и след това по дата на обновяване. По този начин си гарантирате показване на обявата в челните места, където вероятността тя да бъде прегледана е доста по-висока.

  • Предварителен преглед на снимка на online потребител, без да се налага да влизате в профила му. За целта просто заставате с мишката върху името му и пред Вас се появява неговата или нейната снимка

  • Дефиниране и запомняне на до 5 различни филтъра върху online потребителите, достъпни само с едно натискане на мишката. По този начин лесно можете да видите например кои са online участниците от София, които имат снимка и са между 25 и 35 години.

  • Възможност за дефиниране на “Идеален Партньор”. Определяте критериите, на които трябва да отговарят интересуващите Ви хора и избирате период и начин на доставка на тази информация до Вас. Например можете да кажете, че желаете да получавате информация за несемейните жени между 20 и 30 години, високи над 160, имащи снимка в профила и живеещи в Пловдив, като тази информация да Ви бъде изпращана веднъж седмично на посоченият в обявата email адрес.

  • Филтри на входящите съобщения. Това позволява да забраните получаването на съобщения от определени потребители. Стана ясно, че подобна възможност е необходима, защото има хора, които прекаляват с контактността си

  • Допълнително място за снимки! Възможност да направите до 6 галерии, всяка от тях с до 9 Ваши снимки, като опционно можете да управлявате достъпа до всяка една от тях с парола, с изискване човека, който иска да види снимките да присъства в списъка Ви с приятели или с комбинация от двете изисквания. По този начин можете селективно да давате достъп до Вашите снимки на различни хора, без да се налага да изпращате email на всеки конкретно.

Общо взето, освен VIP за търсенето пълни безсмислици! И като се има предвид, че другите сайтове търсят само по 2.40 лв. ... Не ви препоръчваме bgdate.com!


48 коментара:

  1. а кой препоръчвате?

    ОтговорИзтриване
  2. хе хе, вие пък да не сте чували досега за bgdate :) сигурно сте много млади :)
    според мен това беше първият бългаски сайт за запознаствтва - лично аз там съм създавал познанства преди 8 години, и все още имам много добри приятелски отношения с някои момичета от там (вече омъжени с деца)
    а дизайна му не пипан оттогава, което за мен е плюс (явно мислиме различно), защото човек като свикне с нещо и не иска да му го променят, а и хората не ползват тези сайтове за да си разкрасяват десктопа, нали ;)
    не че го ползвам сега, даже не помня как ми беше профила, но той изигра положителна роля в този етап от живота ми и си ми е на сърцето, така че, моля ви, без лоши думи за bgdate ;)

    ОтговорИзтриване
  3. ..iskate da istriete me4tite na horata,do6li tuk da otkriat sebe si,duhovnata si grupa,da osaznaiat motiva;az sam 4ovek,4astica ot vseob6tia plan,za da tvoria dobro;..iskam go..te 6te mi lipsvat.ako ne mojete da sazdadete ne6to po-dobro,ne uni6tojavaite staroto.ina4e..gnevat na vsi4ki,6te se prevarne v prokliatie.a vie,ru6iteli,6te go po4ustvate kogato vra6tane nazad niama.predlagam:da si ostanem,tuk,sega..znaete li kolko ljbov ima v tozi sait.??

    ОтговорИзтриване
  4. ne razbiram za6to niama za6tita tozi sait.drugite sait4eta,novoizljpeni,..kakvo da gi pravim.pro4etete imenata..;gadje,elmaz,zaribi,.............tapo ot sekade.saitove na maloumnici.tova e ot ;val4e eho v mraka;.koito me poznava...

    ОтговорИзтриване
  5. vreme e da si sazdadem edin sait v neta.kato svoi dom.

    ОтговорИзтриване
  6. Ами принципно защитата трябва да дойде от потребителите на самия сайт, поне така смятаме ние. За момента обаче изглежда не е толкова популярен, колкото е бил в началото.

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. v bgdate se zarejdah s energia i otdavah ot sebe si,no ne ot izli6aka si,kakto praviat bogatite.dalgo pih ot izvora i davah s 6epi na jadnia.ne se opitvaite da go ru6ite.toi/izvora/si e napravil pat vav vremeto.kogato se izpalni mese4inata,6te zavia ot skrab:auuuu..uuu..uu.uu..

    ОтговорИзтриване
  8. Bgdate .za6to ne pokazvate mislite mi.az sam gi napisal i izpratil.te 4akat miga za da se cbadnat t.e.da se poiaviat na bial cviat.

    ОтговорИзтриване
  9. v Bgdate si pisah s balgari ot vsi4ki kontinenti. ako ne gi vidia online,6te mi bade tajno.ne mi kazvaite,4e; moga da stradam taka kakto obi4am/vapcarov/i moiata maka 6te trogne malcina.

    ОтговорИзтриване
  10. .za6to ne pokazvate mislite mi..zaspahte li.6te idvam v sania vi..val4e eho v mraka;e imeto mi.kogato lunata se izpalni,6te vliaza v sania ti.

    ОтговорИзтриване
  11. '6to ne ostawite bgdate na mira-prawi k'woto moje, po4na s inteligentni hora na wuzrast, posle wlqzoha 'sek'wi lumpeni i fermerki ala trujeni4ki.... saitut si e gotin, mo'e da e durwen i s ograni4eni potrebiteli, no e dale4 po-dobur po otno6enie na pisanoto w nego ot svalki.com; gepime.com, flirt4e.com i pro4ie teenage-rski slovobludstwa i on-line perverzii!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Верно, смислени неща има там - това не е зле.. НА кого му пука за дизайна..

    ОтговорИзтриване
  13. Сайтът е зле, но влизащите в него търсят не страхотен дизайн, екстри и опции, а хора. За съжаление и там в последно време бе заляно от помия. Като в цяла БГ и там хората в по-голямата си част са пусти, празни опаковки. Все пак навсякъде можеш да срещнеш и стойностни личности. Даже и в гепи...

    ОтговорИзтриване
  14. В този сайт се запознахме със съпруга ми. По мои впечатления е единственият сериозен сайт, в който влизат по-отбрани и сериозни хора, т.е. няма пубертети по прашки и мАлКи лИгЛи, което, както пише в статията, си е голям плюс. В интерес на истината, от този сайт съм имала няколко срещи, всичките завършили с връзка, четвъртата от които - със сватба. За съжаление сайтът не ни се отваря от година, искахме да им пишем, че след 4 години заедно сме вдигнали и сватба, благодарение на тях. Трима колеги на мъжа ми също са се оженили за жени, с които са се запознали в този сайт.

    ОтговорИзтриване
  15. Имах регистрация САМО в този сайт. Там срещнах любовта на живота си е сега сме щастливо женени:)))

    ОтговорИзтриване
  16. Най-добри пожелания от екипа ни!

    ОтговорИзтриване
  17. Много добър сайт за запознанства.Имал съм срещи из цяла България от този сайт.Дори с българки от чужбина се срещах благодарение на запознанството ми там. Сега имам приятелка и то благодарение на кореспонденцията ни там. Дали ще може пак да се отваря bgdate ?

    ОтговорИзтриване
  18. Yes, tova si be6e nai-dobriat sait za zapoznanstva s NORMALNI 4ove6ki sa6testva.
    DA, 6te go pusnete li otnovo v deistvie? i sas sa6tiat design ...

    ОтговорИзтриване
  19. Otdavna ne sam vlizala v saitove za zapoznanstva, no tochno bgdate me sabra sas sapruga mi :) V tozi site, kakto i v ostanalite ima i chitavi hora i bokluci. Vseki namira, tova koeto tarsi. Shte mi e machno ako sita veche go niama..

    ОтговорИзтриване
  20. И аз срещнах голямата ми любов там. От 7г сме семейство с две дечица. Дано го пуснат пак, там имаше доста интелигентни хора с които се запознах.

    ОтговорИзтриване
  21. Пуснете сайта отново ! Беше си много добър...без излишни и тъпи анкетни въпроси и с много добре презентирани хора. Дизайнът не беше никакъв проблем и дето е написал някой по-горе..."няма да си го кача на десктопа". И най-важното е, че даваше възможнаст за комуникация с наистина интелигентни и нормално изглеждащи хора. Бих се радвала, ако пак го видя в действие.

    ОтговорИзтриване
  22. Ако мога да кажа, че аз благодарение на този сайт 2005та намерих и се събрах със съпруга си, с който сме щастливо женени вече трета година и имаме едно прекрасно малко съкровище (което освен белите които прави много ни радва) така че сайта си е много добър. Яд ме е че изчезна от доста време насам. Аз пък не харесвам елмаз и сладур

    ОтговорИзтриване
  23. Да всички днешни сайтове за запознанства, ще му дишате прахта на bgdate.com Там нямаше купи си това , купи си онова, просто съм се запознал през него с много жени и за мен си бе перфектен. Идете сега в елмаз и ще се убедите, че за всяко "кликване" трябва и по някой лев да дадете.

    ОтговорИзтриване
  24. В този сайт преди 9г и 4м срещнах Голямата,Истинска,Единствена,,,,,,,,до ден днешен сме заедно и щастливи, не приемам никой от комплексарските ви доводи,които са си и откровенна лажа!Защо присвоихте името на сайта,ако е толкова компромитирано?Вие сте жалки!

    ОтговорИзтриване
  25. Ako moge da se vqrva na lagite v elmaz,tam profilite sa blizo 190000???I....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скоро ще станат 19 милиона. Администраторите на "елмаз" всеки ден правят по десетина нови профила със снимки свалени от руски и украински сайтове. Пълен боклук и порнография!

      Изтриване
  26. Ех, носталгия ме налегна... И аз първо там си направих регистрация... Тогава нямаше модератори, всеки си слагаше каквото иска за снимка ако изобщо слагаше такава... Имах добри познанства от там.. За сълажение повече от година не се отваря този сайт. Казаха ми, че собствениците му отдавна са го оставили на произвола на съдбата и вече не съществува... Много жалко...

    ОтговорИзтриване
  27. Искаме си BGDATE, ИСКАМЕ СИ BGDATE!!! И аз имам прекрасни носталгични спомени оттам, с много стойностни хора съм се запознала именно там и дизайна много повече ми допадаше от на разни по-съвременни.

    ОтговорИзтриване
  28. Неможе ли да се направи нещо и създателите да пуснат сайта отново?

    ОтговорИзтриване
  29. Сайта беше действително много хубав, аз го ползвах от самото му начало, но не съм влизал в него от много време. Сега разбирам че е бил спрян :(
    Там имаше доста забавни хора от различни места... и мене ме налегна носталгия в момента...
    Но мисля че ако искаме сайта да съществува отново трябва да се свържеме със собствениците, защото те може да не четат коментарите които пишеме и да не знаят че има такъв интерес към сайта им. И действително той беше добре направен и без излишни купи си това купи си онова...

    ОтговорИзтриване
  30. bgdate си беше много добър сайт 6+ Там ми беше първата регистрация и имам много добри спомени :) ахх спомении :) Класика в жанра,така и не разбрах какво му се случи. Липсва ми :(

    ОтговорИзтриване
  31. Да, наистина ако сайта е просто оставен как може да се вземе и да се продължи на ново и нещата в него да си останат по старому.??? Надявам се да успея да разбера кои са собствениците му.

    ОтговорИзтриване
  32. Тъп...остър...хубав сайт си беше....благодарение на него сега съм щастливо женен с две деца!

    ОтговорИзтриване
  33. Сайтът беше отличен! За целите, за които беше създаден или за които го ползвах аз вършеше страхотна работа. Аз самата преди 8 г. срещнах мъжа на живота си, с когото сме женени вече 6 години! Имаше наистина възможност човек да срещне много и стойностни хора, а сайтът беше така постриен, че да можеш да откриваш и безпогрешно разпознаваш профилите, които те интересуват!
    Дизайнът - на кой му пука.. важното е, че ми беше любим и ми тупкаше сърцето всеки път, когато срещах любимия.
    Пожелавам на всички късмет и дано сайтът скоро проработи и направи и други хора щастливи!

    ОтговорИзтриване
  34. Бих го нарекла "Първосайтът" за запознанства. Който не го е ползвал, не знае как тупти сърцето в очакване и надежда. Липсва ми!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това, наистина, беше първия и най-стойностен сайт за запознанства.Имах страхотни преживявания с хората, които срещах там - вируални и физически. Жалко, че вече го няма. Много време пишеше, че е в профилактика, а после видях, че името се продава.Дори и да се изгради нов сайт, едва ли ще бъдат запазени всички профили, писма и духът от стария.R.I.P.

      Изтриване
  35. Това беше един от малкото сайтове за запознанства в БГ през далечната 2002г. Свързвам го с едни от най-страхотните запознанства в живота ми - Голямата ми любов и едно от най-страхотните ми приятелства. Нямаше "пошлотия до шия" ... или поне аз не съм попадала на такава. Но времената се менят. И вероятно причината не е в сайта, а в потребителите, които са ползвали интернет услуги от подобно естество в онзи период - те бяха доста по-обрани, повечето пълнолетни и не толкова комерсиални.

    ОтговорИзтриване
  36. Имах регистрация още 2000 г. там , беше страхотно, ново и неочаквано . Страшно много познати имах от там . Дизайна си беше екстра за тогава , особенно това със светкащите писма :) Влизаш , виждаш мигат няколко писма горе , с трепет отваряш :) Ееееееехх , беше в зората на интернет , тогава ходехме само по клубове, домашен интернет имаха само големите бизнесмени и то само електронна поща за 50-60 долара на месец. Сега тези сайтове са отврат , само порнак и проституция.

    ОтговорИзтриване
  37. И аз мисля като повечето...сайта бе изчистен,ясен ,а хората наистина бяха различни! И смятам,че дори и платен пак ще има хора за него,но в онзи му вид,в който го помним,без реклами,без излишни шарении. Остава ни само да се надяваме ,че някой ще го вземе в ръце.

    ОтговорИзтриване
  38. Чудесен беше ,да, особено това с мигащото писмо в червено, толкова вълнуващо. И потребителите бяха отбрани. Мислил съм си и аз да се свържа със създателите, обаче на всички е ясно че проблема е финансов. Те и авторите на тази статия са очевидно материално ориентирани:
    ''Общо взето, освен VIP за търсенето пълни безсмислици! И като се има предвид, че другите сайтове търсят само по 2.40 лв. ... Не ви препоръчваме bgdate.com!'' - не заслужаваше такава антиреклама.
    R.I.P bgdate!

    ОтговорИзтриване
  39. И ние сме част от късметлиите намерили половинката сред потребителите на този сайт! С удоволствие бихме си върнали профилите там заедно със снимките, приятелите и най- вече чатовете от онова време.
    Не сме предполагали, че сме толкова много BGDate.com семейства.

    ОтговорИзтриване
  40. bgdate беше най-добрият сайт.

    ОтговорИзтриване
  41. Върнете сайта отново! Закрийте глупания сайт Гепи на оня нещастник Сребрин Елисаветов Ватралов от Пловдив, който направи милиони от презентацията на проститутки като обикновени момичета

    ОтговорИзтриване
  42. Tova beshe moqt sait! Predstoeshe mi tejyk razvod 2009-ta ,i ne znaeh kakvo da pravq sys sebe si... Edin den se registrirah v bgdate,ei-taka... Posle se zapoznah s mnogo interesni hora,s 4ast ot koito i do dnes imame kontakt! Po-vajnoto za men e,4e to4no tam sre6tnah edin 4ovek,koito vinagi 6te ostane v syrceto,dushata i umyt mi,za6toto (moje bi 6te prozvu4i preuveli4eno) do nqkakva stepen dylja sega6noto si Az i jivota si na nego! Predi tova i prez um ne mi be minavalo,che mojesh da namerish ISTINSKI STOINOSTEN PRIQTEL I CHOVEK v edin sait! Blagodarq na IV i na bgdate,za koito mnoooooogo mi e my4no! Bih se radvala, da go Ima otnovo! Zdrave i Uspeh na vsi4ki!

    ОтговорИзтриване
  43. bgdate - Страхотен сайт! Страхотни спомени! 12 годишна страхотна връзка продължаваща и до днес благодарение на този сайт! Поклон.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина разкошен сайт беше... Най-стойностните ми преживявания си бяха чрез него... сега виждам някои гаджета и по новините отговарят за разни институции... с една дума стойностни хора имаше там. Благодаря им от сърце!

      Изтриване