четвъртък, 5 февруари 2009 г.

Zdrasti.net

Достигнахме и до Zdrasti.net. Това е първият за сега сайт за запознанства, който не позволява на нерегистрирани потребители да надникнат и да видят какво предлага. Обикновено, за тази цел се прави малък тур със скрийнове и обяснения за функционалността на сайта, който да обясни на бъдещия потребител защо трябва да се регистрира. Ето как изглежда началната страница:

Няма даже и една картинка която да ни даде представа за съдържанието и единственият начин да разберем е като изчетем текста. Ние не обичаме да четем...

Вече сме свикнали с липсата на интересни дизайнерски решения при българските сайтове за запознанства и затова семплия образ на Здрасти.нет не ни изненада. Все пак сайтът е от 2005 г. а тогава само такива възможности са имали хората... Глупости!

За контакти намерихме следната информация:

webmaster (АТ) zdrasti.net
support (АТ) zdrasti.net

Иван Иванов
Надежда 2
София, 1220

Регистрацията в сайта не отнема много време, но не сме сигурни дали даже си заслужава. Ето какво се разкри пред очите ни "вътре":

Онлайн имаше само 50 човека, което не е никак чудно. След като поразгледахме малко установихме, че повечето потребители са между 40-50 годишна възраст (дано да грешим). За повечето функции се изисква абонамент от 2.40 на месец, а ето какво получавате за парите си:


# имате възможност да видите кой е гледал вашия профил

# имате възможност да видите кой ви добавил като приятел

# при търсене VIP потребителите се показват най-отпред

# имате възможност да видите кой с каква оценка е гласувал за месечната класация

# имате възможност да гласувате за месечната класация

# при търсене и преглеждане на потребителите вашият профил ще е по-забележим

# имате възможност да следите статуса на изпратените от вас съобщения (дали са прочетени или изтрити)

# имате възможност да проследите кореспонденцията с конкретен потребител


Станете "VIP Потребител"
за 15 дни със SMS:


за клиенти на Mtel, GloBul и Vivatel

изпратете SMS на номер 1910

със съдържание:

Стойността на един SMS
към номер 1910 е 1,20 лв. с ДДС

Станете "VIP Потребител"
за 1 месец със SMS:


за клиенти на Mtel, GloBul и Vivatel

изпратете SMS на номер 1922

със съдържание:

Стойността на един SMS
към номер 1922 е 2,40 лв. с ДДС

Честно казано, нямаме желание да описваме и да разглеждаме Zdrasti.net. Ако сте достатъчно мазохисти, прегледайте го сами.


4 коментара:

  1. javno e 4e idejata na 4oveka, kojto e recenziral raznite saitove e 4e te sa prednazna4eni samo za hora mejdu 20 i 30god vazrast. Ili e tvarde mlad ili tvarde samonadejan. I v dvata slu4aja e tajno! Na tazi vazrast zapoznanstvata i prijatelstvata se praviat ne vav virtualnoto prostranstvo, a v realni uslovija. Ako 4ovek opre do site za zaposnanstva na tazi vazrast ili e socialno nekontakten ili ima niakakv problem (fizi4eski ili psihologi4en)!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Такъв сайт вече не съществува. Той е закрит още преди две години, така че не виждам защо го коментирате. Имах регистрация в него, но откакто ФБ стана много известен и хората масово започнаха да се регистрират там, сайтът здрасти беше закрит.

    ОтговорИзтриване
  3. Този сайт е най-качественото нещо което срещнат в нета.Да,хората бяха(и са,хахаха)в широк диапазон на възраст,но.....качествени и сайта още съществува,ама..."под прикритие",хахахаха

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сайтът имаше форум с дебати по теми за които ФБ няма опция.ФБ е много далеч и в страни от това което беше "Здрасти нет"
      tozi

      Изтриване