вторник, 3 март 2009 г.

Запознанства Flirt4e

Друг популярен сайт за запознанства е Флиртчето (Flirt4e.com). Имаме доста познати, които на времето го използваха да свалят девойки и при това доста успешно. До колкото си спомняме, дизайнът не е бил променян откакто свят светува, а ето как изглежда началната страничка в случай че не сте попадали там:


Флиртчето се появи в българското интернет пространство през 2003 и е част от SDN Group Ltd. Най-вероятно сте чували за другитe рожби на същия майстор - Clip4e.com, Astroto.com и 3aka4ka.com. Последният е още един сайт за запознанства с остарял дизайн подобен на Флиртчето.

Нека да разгледаме. Минималната възраст за да се регистрирате е 16. В първия момент помислихме, че регистрацията ще бъде бърза, но не познахме. Има ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ полета, които са измислени за да ни е по-труден животът и ги МРАЗИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Няма ли да се научат най-накрая тия хора, че просто искаме да разглеждаме профили и да си чатим?! Ако искаме ще попълним и допълнителните полета, но не мислим, че трябва да са 10 000 описания заглавия и пр.

Влязохме вътре и няма разлика от входната страница:



Въпреки че е просто, навигационното меню е прекалено малко и почти не се вижда от множеството връзки и препратки към профили, други сайтове и т.н.т. Можеха да направят един редизайн собствениците, имайки предвид успеха на Флиртчето, но уви... Явно и на потребителите не им пука за дизайна. За нас обаче той е много важна
част от един сайт.

Най-много са профилите на потребители от 16 до 21 и като гледаме тук е РаЯт нА тИнЕйДжЪрИте. Интересни профили все пак има и не срещнахме много фалшиви профили със снимки от нета. Това разбира се съвсем не означава, че такива липсват.


Единствената платена услуга е гласуването или получаване на VIP статута. Плащането става чрез SMS, а цената е0,24/0,25 BGN. Активирайки услугатави дава достъп доследните екстри:

  • VIP потребителите винаги се показват най-отгоре при търсене.
  • VIP потребителите е различен на всяка страница в сайта, за да се отличават по-лесно и за да са по-забележими!
  • Максималният брой писма в папките на VIP потребителите е 600!
  • VIP потребителите могат да виждат всички коментари дадени от друг потребител
  • Ограничението за изпратените писма на ден до различни потребители е 50 (за обикновения потребител те са 20). При изпращането на смс този брояч се нулира за деня.
  • Бърз преглед на снимка в галерията със снимки на всички потребители!
  • VIP потребителите могат да посочват критерии в галерията със снимки.
  • Писмата изпратени от VIP потребителите са с предимство. Когато потребител използва бутони от вида "Следващо писмо" , първо му се отварят писмата от VIP потребителите.
  • VIP потребителите получават информация, дали писмо изпратено от тях е прочетено от получателя и кога е станало това.
  • Динамична секция "Приятели онлайн", която може да бъде поставена на всяка страница.
За пореден път ви споделяме мнението си за плащането за VIP статус - просто няма смисъл!

Flirt4e.com е регистриран 2003 и изтича 2012 като разбира се може би ще бъде подновен. Намерихме следната информация за контакти:

Дмитрии Митов
354, Младост 3
София
+359 882 777 384
+359 899 921 261

dimomit@mail.bg

Ето и статистика на потребителите по държави и градове:



Flirt4e.com има достатъчно потребители, които да ви заинтересуват. Остава само да прецените дали възрастовата граница на повечето профили съвпада с това, което търсите, а и да не забравяме пра-историческия дизайн.

Поздрави!

Можете да посетите Flirt4e.com ТУК

2 коментара:

  1. Men pyk si me kefi flirt4eto!

    ОтговорИзтриване
  2. Познавам го този човек, Дмитрии. От някакъв друг сайт започнахме да си пишем, създаде флиртчето и ме помоли да се регистрирам там, за да има реални профили при стартирането му. Благодарение на това там се запознах с един сериозен човек, с когото бяхме заедно близо 2 години и след като се разделихме, все още се чуваме понякога. Да, налегна ме носталгия...

    ОтговорИзтриване