понеделник, 18 януари 2010 г.

Gotini.com


Новата 2010-та година е тук и трябва да забравим всичко старо с поглед насочен към "светлото бъдеще." Има обаче някои сайтове за запознанства, които явно предпочитат старите дни пред иновацията...
Не веднъж сме попадали на Gotini.com, но всеки път се отказваме от ревю на този сайт за запознанства. Както и да е, вече няма как да ги подминем. Началната страница "ще ви изненада" с розовото си лице а ла '98.


Нямаме големи очаквания за Gotini.com, но нека все пак се регистрираме. След като приемете правилата за ползване на сайта, има доста полета при регистрацията обаче не всички са задължителни. За сметка на това, имейл валидацията е дрaзанеща.

Уау! Има цели пет човека онлайн. Според статистиката, трябва да има над 50 000 регистрирани. За 7-8 години съществуване на сайта цифрата не е прекалено голяма. Колко обаче от регистрираните са на нормални потребители... Не сме оптимисти по темата. Няма дразнещи банери, няма платени услуги, но да видим какво има? Модерация на снимките няма никаква и ако се чувствате като Камерън Диас, нищо не ви пречи да използвате нейна снимка. Гарантираме ви, че няма да бъдете наказани.Снимки някакви от профили има, гаранция дали са наистина на потребители на Gotini.com - няма.


Можете да почетете глупости из форума или да влезете в чата (там вероятно няма и да има никой). От 50-тината човека, които посещават на ден сайта, предполагаме, че 90% са попаднали тук случайно. На нашият блог идват в пъти повече хора!

Плюсове

- Няма реклами
- Няма платени услуги


Минуси

- Регистрацията може и да е по-бърза
- Няма потребители
- Няма модерация на снимките
- Безбройни "празни" профили
- Липса на аудио/видео
- Липса на клипове/музика

Връзката със Gotini.com също си е приключение:

Gotini LTD
Michail Klissarski
gotini (at) gotini.com
887891240


Абсурдно би било да се опитваме да убеждаваме някои от вас да посети Gotini.com!

Няма коментари:

Публикуване на коментар