неделя, 23 май 2010 г.

HotGirls.bg или Madami.bg втора част...


Има различни видове потребители, които посещават сайтове за запознанства – някои търсят кратък флирт онлайн, други наистина желаят да завържат успешни запознанства, а има и такива, които просто разглеждат профили инкогнито. Би било чудесно ако последният вид „мними” потребители се насочат към  „мними” сайтове за запознанства като HotGirls.bg и Madami.bg. Съдейки по бързината с която се появи HotGirls.bg (със сигурност има връзка с Madami.bg), се оказва, че дори и неистинските сайтове за запознанства са машини за пари. Най-много ни дразни фактът, че хората които наистина искат да посетят сайт за запознанства, плащат честно изработените си пари за картинки събирани от нета.


Схемата при HotGirls.bg е абсолютно същата, както при запознанства Madami.bg. Сайт за секс запознанства, лека промяна в дизайна, по-различни банери и все същата SMS регистрация, лишаваща ви от 4,80 лв. Има около 60 "регистрирани" дами и над 1000 господа така че ако сте мъж търсещ жена едва ли ще останете  доволен. Разбира се, повечето от профилите са без снимки. Новото в запознанства HotGirls.bg и можеби единственото подобрение от запознанства Мадами.бг, е видео чатът. При липса на регистрирани потребители и наети момичета за видео чат също вършат работа... Лидерът при сайтовете за секс запознанства Gepime доказа, че видео чатът е екстра, която привлича нови потребители. Само че, това съвсем не единственият фактор за успеха на сайт за запознанства.


Контактната информация за HotGirls.bg е оскъдна и това което намерихме е доста забавно:

TRANSATLANTIC WORLD CORP
  Panama City
 Jose Francisco Castrellon
transatlanticworldcorp@gmail.com

Вече се ориентираме към офшорни зони???

Плюсове

- хххххххххххххх
- хххххххххххххх

Минуси

- Има ли нужда да говорим

Не се занимавайте с глупости! Запознанства в HotGirls.bg едва ли ще намерите.

Можете да посетите HotGirls.bg   ТУК


2 коментара:

  1. Наскоро намерих един много готин сайт за запознанства http://bgzone.eu пълно е с рускини :)

    ОтговорИзтриване
  2. Хубаво си го намерил тоя сайт обаче той е просто парньорско решение на руския гигант Mamba.ru та затова е пълен с рускини. Всеки който иска да си направи сайт за запознанства да бяга при тях и готово.

    ОтговорИзтриване