събота, 16 юли 2011 г.

Sesile.net - запознанства с чужденци с цел брак

Привет на всички!

Каквото и да ви разправят по медиите, кризата си върви с пълна сила по целия свят. Единственото спасение е да си имате петролно кладенче  в задния двор. Ако обаче сте красива българка, може да потърсите късмета си в чужбина (абсолютно не подкрепяме тази идея) и да опитате брак с ухилен, „богат” и „преуспяващ” чужденец. 

До сега не сме се занимавали с агенции за запознанства, а само със сайтове за запознанства. Sesile.net е една комбинация от агенция и сайт за запознанства с лек оттенък на „дискриминация”. Агенцията се е посветила на „износ” само на български дами за близки и далечни държави. Оферти за български мъже, които имат желание да се запознаят с чужденки не намерихме.





Сайтът е доста семпъл. Отначало помислихме, че регистрацията е бърза като се изисква само мейл, ник и парола. Има обаче валидация на мейла, който сте посочили и след като натиснете линка започват мъките. Задължително трябва да попълните: дата на раждане, ръст, тегло, семейно положение, деца (ако имате) и дали искате в бъдеще, дали пушите, образование, професия, религия и телефонен номер. Телефонният ви номер също се използва за валидация, т.е. ще ви се обадят от агенцията за запознанства за да устоверят истинността на профила ви. Още едно задължително нещо. Трябва да качите снимка.
Сега вече можете да се възползвате от търсачката, да си намерите господин, който ви харесва и да започнете кореспонденция. Между другото, господата не са само чужденци.

Доста са изискванията на Sesile.net. Сайтът за запознанства на агенцията не е нищо особено и няма никакви екстри. Не трябва да се забравя обаче, че тук главната идея е да намерите партньор, а не (само) да се забавлявате.

Плюсове и минуси на сайта за запознанства на Sesile.net, няма да разглеждаме. Само се надяваме щателно да проверяват господата кандидати за да нямат проблеми българските момичета.


9 коментара:

  1. Zdraveite iskam da vi kaja za moiat opit sas Sesile. Parvo da komentiram samite organizatori, sled nqkolkomese4no molene da iztriat profila mi nakraq skloniha.Ako snimkata ti e malko po otdale4ena ti blokirat vsi4ko i zapo4vat makite...pod vsqkakva kritika. Otnosno gospodata vatre.....Kakvi li ne imashe ot infantilni tipove do razni sarbi predstavqsti se za amerikanci i avstraliici. Zapoznah se s edin hubavec ot USA i sled 9 meseca vsekidnevno pisane i govorene se reshih da se vidim. Patuvam 4esti4ko do USA vav vrazjka s rabotata mi i nai nakraq se vidqhme. Vsi4ko beshe mnogo hubavo dokato ne ustanovih 4e gospodina ima sadisti4ni naklonnosti i to dosta dobre prikrivani, obi4a nasilieto nad jenite i ne tarpi 4ujdo mnenie.I tova beshe 4ovek s prestijna rabota, koito vsastnost pomagashe na horata, beshe 4ovek na zakona. Otrqzah go mnogo barzo i se pribrah v Evropa, prodaljavaiki jivota si. Mili dami zamislete se dali braka tam nqkade ili vrazkata e nai dobria variant...mnogo chesto vanshnia vid laje i pove4eto maje v tozi sait imat nqkakav problem. Ne moje da si hubav, na 42, s prestijna rabota i da si sam...zna4i ti kuca nesto. Uspeh na vsi4ki vse pak. A za sebe si ste kaja edno: nqma i da si pomislq pove4e za registracia v takav sait.

    ОтговорИзтриване
  2. OTGOVOR NA DAMATA
    ami da si hubav a svrah beden na 41 estestveno ,che i priyatelka nyama da ima kamo li sapruga i deca ... tova sam go vidyal v BALGARIA . Moya sased stana pilot na samolet na 35 godini i togava propushi i tragna za parvi pat s momiche ...taka ,che hora vsyakakvi

    ОтговорИзтриване
  3. Iskam da vi kaja neshto , svarzano s braka .
    Parvo ,vyarno ,che saitove za zapoznastva na maje balgari da se ojenyat za chujdenki ne sam sreshtal ,no ima kuriozi ,poznavam mnogo balgarski maje koito sa otishli kato ergeni v chujbina i ne sa se ojenili za chujdenki ...tova govori losho za balgarskite maje ....(znachi nalitat napravo na sex , v civilizovanite strani parvo se gleda intelekta)I drugoto ,moyata sestra otide da raboti v KIPAR i tam se zapozna s amerikanec ,koito mvyarva v boga ,no za 11 godini ne mi pomogna s nishto!!!!!! e az kak da razbiram jivota .....????? Sega sam na 41 godini ot dva meseca v Germania i vse oshte beden i bez priyatelka ,kamo li jenen s deca ??? vremeto leti a koito balgarin uspee ne go interesuva rodnina ili priyatel

    ОтговорИзтриване
  4. Бях в Англия и след окло месец писане се срещнах с един от кандидатите. Моят избор ли беше лош или всички са такива не знам, но впоследствие разбрах, че този човек е лежал в затвора,покерджия е, и въобще не е сериозен, а за висшето образование, което беше споменал... химери. Лощото стана после, след като бяхме заедно известно време... забременях и... трябваше да си отида в България, понеже той не бил в състояние да поеме отговорност... Е, направих аборт, но това беше доста лош урок. Може би организаторите на сайта трябва да предприемат мерки стрещу несериозните и лъжливи мошенници в този сайт, а не само да им теглят по 20 паунда от сметките им всеки месец.

    ОтговорИзтриване
  5. zdraveite, az sushto se oparih ot zapoznanstvo s gospodin ot saita.Predstavi se za amerikanec, koito raboti na aerogara v budapeshta ungaria. sled vtoroto pismo veche beshe vluben v men, zapochnaha se edni lubovni prekrasni pisma, pisnae na catove na koito toi ne se pokaza.govoreshe za brak za deca, edva li ne veche vsichko e gotovo ostava samo da doide i da me vzeme.izvednaj se okaza che maika mu leji tejko bolna na dializa v ukraina i toi triabva da zamine.podgotvial transplantacia na bubreci na maika si no parite mu sa v amerika i ne v smetka a v seif.ot tova posledvaha edni molbi edni pisma da mu dam na zaem 5000 dolara. uvajaemi dami, tozi chovek se predstavia kato Jim Carlile, toi ne e v Ungaria, ne e na 45-46 godini, adresut mu v USA e lujliv! Pazete se ! V saita se predstavia che e v Sofia, aviacia

    ОтговорИзтриване
  6. I az imam mnogo gorchiv opit ot Gospodin ot tozi sait i ot samia site, koito iztriva profila sled pisma i molbi. Gospodinut se predstavia za anglichanin tursesh seriozna vruzka s bulgarka i predpolagam e dozhivoten member na saita sreshtu 300 Euro - te predlagat podobno neshto . Dozhivoten kandidat. Kakvo ste kazhete. Luzhite mu biaha mnogo, okaza se i s pshihichni i drugi,,,problemi...Dodta s minali predi men prez nego i sega oshte e v saita redovno.....No znaia che vseki triabva da se opari, na nepoznat trudno se viarva. Taksata koito vzimat ot Gospodata e edinstvenata cel...

    ОтговорИзтриване
  7. Няма никаква полза от този сайт за запознанствам. Аз се регистрирах преди много , многоо време и до сега нищо. Не стига,че жените трябва да пишат на мъжете,ами и мъжете се правят на толкова корназ,че не отговарят.

    ОтговорИзтриване
  8. запознах се с англичанин и сега по коледа ще отида на гости, но преди седмица той ми бе на гости и да ви кажа ,харесахме се , винаги има риск в каквото и да е , трябва да си имаме едно на ум , това да забременееш е глупаво , извинете ме но то си има предпазни средства !!!!Очаквам нещата да се развият добре , самотата е лошо нещо този сайт е добре че го има ,избора си е наш , НО ДАМИ ИМАЙТЕ 1 НА УМ ВИНАГИ . ПОЖЕЛАЙТЕ МИ КЪСМЕТ И АЗ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ СЪЩОТО !!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. И аз съм с много лошо впечатление от този сайт. Първо, че е направен много некадърно и няма елементарни опции като да блокираш някой, ако те притеснява. Второ кандидатите въобще не са проверени и има всякаква сволоч. Един италианец ми писа, но въобще не ми допадна като мъж и човек и не му отговорих. След което той започна да бълва писма с обиди и заплахи, които на момента изтривах. Потърсих някакъв контакт със собствениците на сайта, но не намерих такъв. Мисля, че сайтът е крайно непрофесионален и трябва да се закрие.

    ОтговорИзтриване