сряда, 23 септември 2009 г.

Sofianci.com - Плащаш си и казваш край на селото :)


Sofianci.com е първият сайт за запознанства, който разглеждаме насочен към аудиторията на един град. Логото на младия сайт е достатъчно интересно, но винаги сме си мислели, че водните кончета имат нещо общо с морето. Дали пък това не е скрит знак и за всички морски чеда да се присъединят към забавлението... От друга страна мотото "Сложи край на селото!" стои някак си не на място.


Началната страница е стилна (не се изненадваме от избора на основните нюанси) и всичко е ясно като липсват елементи на претрупаност. Единствената забележка, която имаме е свързана със шрифтовете. Сивото, розовото и синьото не са най-приятните цветове за очите на потребителя, особено ако в допълнение и размера на буквите е микроскопичен.


Регистрацията е подробна и забележете ПЛАТЕНА!!! Явно за да кажеш край на селото трябва да си платиш :))))))))))))))))) Еееех ако ставаше така! Фолк певиците са най-доброто доказателство, че човека можеш да извадиш от селото, но не и селото от човека.

Принципно не ни допада идеята да плащаме за сайтове за запознанства и не веднъж сме го казвали. Тук обаче, мотото направо шантажира потребителя. Ако не си платиш значи имаш връзка със селото. Тарикатски е подхода! От друга страна, кои са тези хора, които вярват, че като си платят и стават ерудирани и цивилизовани членове на обществото? Отговорете си сами.

За момента няма да се разделим с нашите 2 левчета за регистрация и предпочитаме да оставим българското село на мира :)

Прочетете повече за Sofianci.com


12 коментара:

  1. Na saita ima mnogo kradeni snimki i tapite moderatori ne pravqt ni6to daje i ako se opla4e6!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Dokaza li s neshto 4e snimkite sa kradeni?! I az moga da kaja "snimkite ti sa kradeni" i kakvo? Da ti iztriqt vsi4ki snimki li? Haide s kompleksite nqkude drugade. Kato dokajesh 4e profila e fake ili snimkite sa kradeni togava se triqt.

    ОтговорИзтриване
  3. Не виждам нищо лошо в това че е платен , щом има хора готови да си дадат парите за тази цел , защо някой да не извлече полза от това ?

    ОтговорИзтриване
  4. А тоя анализ е писал от някой на 12 години. Бас ловя! Или поне така звучи. Никой не те кара да си даваш дсете левчета, всъшност никой не те пита как ще си похарчиш парите за закуска. Следователно и и пуберче не давай оценки,кой какъв е спрямо това как си харчи парите. Относно цветовете- въпрос на лично свтлоусещане. Не можеш да изискваш да драсне
    ш два реда за цвета и утре да ти направат персонален сайт. И изобщо що не седнеш да си напишеш домашните вместо да се занимаваш с неща, които не разбираш. Ае бегай!

    ОтговорИзтриване
  5. хахаха сайта си е мн добър може и да имам мн регистраций в др сайтове за запознанства,но ползвам само този.Аз лично не мога да се оплача от нищо друго освен някой потребитрли ;)

    ОтговорИзтриване
  6. sofianci.com е единственият сайт,който се допитва до потребителите,дава им право да изкажат своите мнения и предложения за това какво да се направи и какво да не се направи по сайта. Относно профилите..в него има най-малко фалшиви профили тъй като модераторите си правят труда да проверяват,когато имат съмнения. Въобще сайта и екипа на сайта са най-доброто,което може да се предложи в сферата на българските сайтове за запознанства.

    ОтговорИзтриване
  7. Abe kuf e toq smeschen blog.. na nqkoj palqk!! Palqkin smeshen hahaha ne mu haresvali zvetowetee alooo otidi na Ilienci tam ste ti haresat zwetowete.

    ОтговорИзтриване
  8. Хах аз пък като модератор на сайта ще кажа само-Връзката екип на сайта-потребители на сайта при нас е уникална ... Не съм видял другаде да обръщат внимание дори на най голямото мрънкало с най безсмислената си молба.Плюс че нямаме скрито покрито собственици модератори и администратори се знаят кои сме винаги може човек да се обърне директно с молба или проблем към който и да било от нас ..Поради тази причина сме имали и инциденти с набити модератори щото някой освен че неспазва правилата неможе и да си признае грешката ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Благодарим на всички за коментарите и мненията!

    Очаквайте скоро подробното ревю на Sofianci.com.

    Благодарим и на abSent за бързото реагиране!

    ОтговорИзтриване
  10. И какво като се плаща за регистрация? В другите нима няма ВИП абонамент за по 2,4,8 лв на месец? В софиянци всички са равни от към достъп до услуги и фуннкционалности на сайта

    ОтговорИзтриване
  11. Здравейте! Смятам идеята за свежа..желая Ви успех!

    ОтговорИзтриване