сряда, 20 януари 2010 г.

Meraklii.com - секс запознанства


Meraklii.com e eдин от по-старомодните сайтове за секс запознанства или запознанства за възрастни. Самото име, което създателите са избрали, говори за нескритите намерения на потребителите регистрирали се тук - секс запознанства. "Дизайнът" не е запомнящ се като оставим на страна дразнещите, мигащи банерчета.


Още на началната страница е предоставена статистика, от която се вижда, че броят на регистрираните МЕРАКЛИИ е малко над 40 000. Имайки предвид, че Meraklii.com е на пазара от 2007, не смятаме резултатите за впечатляващи, особено за сайт за секс запознанства.

За нещастие, ще трябва да се регистрирате, даже и ако просто искате да поразгледате. Разбира се, трябва да имате навършени 18 години, както е според условията за ползване. Регистрацията изглежда не толкова затормозяваща, но се оказа, че е задължително да са попълнени личните ни данни. Неприятно...

Сайтът за секс запознанства Meraklii.com има интересни правила. За да разгледате снимките на друг потребител, трябва да сте качили ваша снимка като тя трябва и да е одобрена от модератор. Изненадахме се да си признаем! Освен това, не са разрешени снимки с видими полови органи и секс. На началната страница забелязахме и знака "100% Реално" и се замислихме как ли точно става верификацията на профили и снимки. За разлика от останалите сайтове за запознанства, където се смята, че единственият начин за това е чрез SMS, тук системата е опростена. Просто трябва да изпратите ваша снимка на модераторите със видимо името на сайта - Meraklii.com.В замяна получавате знак "100% Реално" на профила си. Това разбира се не е задължително, но пък ако сте със сериозни намерени може да ви е от полза.

Навигацията на сайта е много опростена, особено в сравнение с претрупаните сайтове на които попадаме в днешно време. Дизайнът на сайта има нужда от освежяване и малко популяризация. За момента, по-малко от 300 човека посещават Meraklii.com на ден, а сме сигурни, че е възможно да се постигнат по-добри резултати.

Плюсове

- Реални профили
- Няма платени услуги
- Спазвани правила за снимки


Минуси

- Регистрацията може и да е по-бърза
- Няма голяма посещаемост
- Дизайн от 17-ти век
- Дразнещи рекламни банери

Решите ли да се свържете с Meraklii.com:


info (at) meraklii.com



Изненадани сме от Мераклии.ком. Очаквахме поредния  мним сайт за запознанства с безброй фалшиви снимки. Ако собствениците се заемат по-сериозно, може и да има положителна промяна. Идеята за семпъл и истински сайт за запознанства за възрастни е чудесна.


Можете да посетите Meraklii.com ТУК


4 коментара:

  1. Към минусите може да добавите и това, че не може да филтрирате кой да разглежда профила и да ви пише. Бяхме затрупани с писма от хора, които не ни интересуват. Сайта наистина е малко посещаван и контакти се правят доста трудно.

    ОтговорИзтриване
  2. Всеки има своето мнение,но от гледна точка за сигурност,като че ли е по-добре с регистрация!

    ОтговорИзтриване
  3. Всеки има своето мнение,но от гледна точка за сигурност,като че ли е по-добре да сме регистрирани!

    ОтговорИзтриване