събота, 17 април 2010 г.

Tupalki.com

      Tupalki.com е един от новите сайтовете за приятелски запознанства (не секс, интимни, и т.н.т) и невинните намерения, както и идеята му за нови приятелства, ясно личат от шарения дизайн. Тупалки е на по-малко от година и затова не се учудваме на броят регистрации (≈ 5000).


Момичетата и момчетата са проявили еднакъв интерес към сайта. Самите създатели на Тупалки.ком сочат, че потребителите са основно на възраст между 12-20 годишна възраст.
Ако не сте сигурни дали вие се вписвате като „тупалка”, можете да видите потребителите, които са онлайн и без да сте влезли в системата. Имате възможност да видите тъмбнейл снимка, име, възраст и град. Общо взето това е достатъчно за да решите дали да се регистрирате.

Регистрацията в Tupalki.com е сравнително бърза (седем полета), но има и имейл валидация. Задължително заглавие и  описание от минимум 5 000 000 символа няма и целия процес отнема около минутка. След това можете да започвате да търсите приятели.
Навигацията в Tupalki.com  е много опростена и няма да се пулите като теле в железница.
Освен нормалните опции за собствения си профил, собствениците на сайта са добавили и една малка, но готина екстра. Всеки потребител може да представи профила си чрез тази цветова комбинация, която му допада най-много.


Естествено присъства и така популярното гласуване за профил като възможностите са нагоре и надолу (+/-). Ако един глас ви се струва малко СМС опцията е на ваше разположение. Знаете нашето мнение за плащането :). Всеки месец един ТОП потребител получава награда (парфюм за месец Април). Профилите на потребителите са изпъстрени със шарени икони за рейтинг, коментари и т.н.т.

Вече приключили със собствения си профил, можете да видите кой е онлайн от навигационното меню. Изненадани бяхме, че всички потребители на линия се визуализират на една страница. Това ни спестява браузването на 45 страници и благодарим за което. При търсенето не е така, но търсачката върши идеална работа. За сметка на това обаче, модераторите не са духове и си вършат добре работата. Резултатите са налице и не видяхме съмнителни снимки нито кучета, прасета котки и други такива. Вече знаем, че най-многобройни са тупалките между 12-20 години и според нас, ще намерите нещо интересно. В момента на ревюто на Tupalki.com виждаме около 200 човека онлайн, което не е зле за такъв млад сайт.




ВИП (платените услуги) на Tupalki.com са 0.60/2.40лв. за 10/31 дни. Ето и право на какво ви дават те:

- Гласувате с два гласа едновременно (положително или отрицателно)
- Получавате 110% от SMS гласове, които получите за деня
- Виждате кой и как е гласувал за вас последните 5 дни
- Можете да  разглеждате профили Анонимно.

Забелязахме и още едно малко, но готино допълнение към предлаганите от Tupalki.com услуги. Като потребител можете да слушате едно от двете онлайн радиа с останалите си приятели.

За комуникация с екипа на Тупалки.ком, можете да се възползвате от форума или от посочените на самия сайт координати:

Християн Илиев, Явор Киров

Skype:     iiicako
GSM:     0895 / 088 008
E-mail:     help@tupalki.com


Плюсове

- Реални профили
- Ясна таргет аудиенция
- Лесна навигация
- Лесна търсачка
- Достатъчно потребители онлайн (желаем им много повече)
- Цветови опции за профилите
- Радио

Минуси

- Банери
- Липса на видео/аудио

Сайтът за запознанства Тупалки.ком е един шарен сайт за млади и шарени хора, които търсят приятели. Имайки предвид колко е млад сайтът, смятаме, че създателите му са на прав път и им желаем успех!


Можете да посетите Tupalki.com ТУК

2 коментара:

  1. Tozi saite e ena banalna gotova sistema dublirashta se sys 100-tici drugi podobni

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, аз съм собственика на горе споменатия сайт. Искаме да кажем някои неща.. радваме се че оценихте сайта, и да допълня. Сайта не е готова система... дори самия форум е писан от нас. Не можем да кажем каквото и да е било, но се надяваме да продължим. Променихме дизайна....

    За снимките които няма кучета, котки е фактора, който сме задали на модераторите... Само снимки в които присъстват хора. Т.е снимки в които няма човек на тях да се отхвърлат. Идеята ни беше таква, че когато влезе някой в сайта не на ТОП страницата да му се прасне кучешка муцуна.. това е сайт за приятели а не кучешки приют.

    Отново благодаря за коментарите, и се надявам да огледате и новата версия, знаем, че ще има повече критики, но искаме да чуем мнение. Поздрави екипа на Tupalki.com ( Християн Илиев )

    ОтговорИзтриване