четвъртък, 14 май 2009 г.

Rozovo.com


Rozovo.com е един от по-новите сайтове за запознанства с типичен и скучен дизайн. Сайтът е създаден през 2007 и не е особено популярен в интернет пространството или извън него. Гледайки началната страница се сетихме за Chukni.com и ASL.bg.

Честно казано взе да ни писва от лилаво-розови дизайни (Елмаз, Гепиме, Салса, BGDate.com, Чукни, Mucunki.com, Zaribi.com и кой знае още колко други). Въпреки че дизайнът не е нищо специално, навигацията изглежда лесна и ясна. Можете да се ровите из Розово.ком и без регистрация, а тя пък е най-готината до момента. Точно така искаме да е с всички сайтове за запознанства! Само вкарвате мейл и парола и voila! Единствените задължителни полета след това са пол, град и рождена дата. Чудесно!

За съжаление нямаше абсолютно никой онлайн. Общият брой на регистрираните потребители в Rozovo.com е 17 920 като дамите са само 25%. На всяка страница има по 2-3 банера.

Търсенето е лесно, но липсва подробно такова. Резултатите не са доизпипани, защото въпреки че получавате точния им брой, се визуализират номерата на първите 314 страници, а не да речем, първите 5 с опция следваща/последна. Модератори за снимките няма, тъй като видяхме няколко актови фотографии и снимки на известни личности и колажи. Иначе не липсват интересни профили:


Единствената екстра са групите и някакви статии, които се ъпдейтват от дъжд на вятър. Няма никакви платени услуги. Като цяло, Rozovo.com залага на опростения вид и няма нищо излишно като екстри, което понякога може да бъде и минус.

Плюсове

- светкавична регистрация
- опростена навигация
- липса на платени услуги

Минуси

- скучен дизайн
- сайтът не е популярен
- нереални профили


Контактна информация:

Според законите на Р България, подобни сайтове трябва да имат точно упоменати адреси за връзка и кореспонденция с администратор. Тук имаме само два телефона и банкова сметка:

Ирис Визия ООД
Първа Инвестиционна Банка
IBAN BG34 FINV 9150 10BG N09B WN
BIC FINVBGSF

Тел: 02/9 809 994, 02/9 8011 22 GSM: 0878 311 508

Сайтът Rozovo.com е регистриран на

Сава Тодоров sava.todorov (AT) gmail.com
жк.Илинден
София 1309
+359.888311506

Въпреки че Розово притежава основните функции на сайт за запознанства не вярваме да ви хареса, а и ние не бихме го ползвали, имайки предвид алтернативите.

Можете да посетите Rozovo.com  ТУК


Няма коментари:

Публикуване на коментар