сряда, 27 май 2009 г.

Gepime.com - запознанства за разкрепостени


Едва ли има българин, който редовно ползва интернет и да не е чувал или посетил GepiMe.com. На пазара е от 2006 и е първият сериозен сайт за секс запознанства. Казваме сериозен, защото от самото начало дизайнът беше добър, функционалността на ниво, а постоянните ъпдейти са показател за професионалното отношение на екипа към работата и към нас потребителите. Доказателство за това са и резултатите които показва проектът на Wisdom.bg. Последният дизайн на сайта изглежда така:


Над 750 000 потребителя са регистрирани в Gepime.com като около 35% са от София, 11% Пловдив, 9% Варна следвани от Бургас, Русе и Търново. Когато ние се регистрирахме имаше 4000 човека онлайн. Супер! Гепиме е единственият сайт за запознанства с по-раздвижена регистрация. Не, че е нещо кой знае колко иновативно, но на фона на другите скучни варианти е интересна, въпреки че сме виждали и по-бързи регистрации. Няма имейл валидация, която ние мразим, но има спам защита...


Навигационното меню предлага доста опции, но въпреки това е лесно за употреба. Имайте предвид, че по голямата част от Гепиме ползва Flash и е задължително да го имате инсталиран. Веднага щом се регистрирахме започнаха офертите. Това ни хареса. Straight to the point, без излишни "как си?" и тем подобни. Все пак това е сайт за секс запознанства и няма за какво да се губи време.

Като потребител можете да създавате свои албуми със снимки и да записвате видеоклипове към профила си. Снимките могат да бъдат лични и публични, а клиповете можете да изпращате в съобщения към други потребители. Имате и опцията да пращате видео от YouTube, VBOX7, MetaCafe и DailyMotion. Добре е да не се ограничава потребителя в това отношение, както е в Аха, а добре знаем, че видеото като опция изобщо не присъства в Елмаз или Флиртчето. За съжаление, юзърите нямат право сами да си качват видео и аудио както в Импулс или Divanche.com. Затова пък, можете да прикачвате файлове от компютъра си към съобщенията.

Можете да виждате и то В РЕАЛНО ВРЕМЕ, кой ви посещава, кога получавате съобщение, кой ви харесва и т.н.т. Това означава, че не е нужно да презареждате страницата за да разберете кога имате ново съобщение или оферта за чат.

Преди време, наша позната бе решила да пуска собствен сайт за запознанства като се даде на хората възможност да се срещат в зависимост от това което им се прави в момента. :) Гепиме вече предлага тази опция и ние много се радваме да я видим. Тук се минава на съвсем друго ниво комуникация, а не само див чат. Браво!!!

Дава ви се и възможност да определяте кой да вижда профилът ви, което ще спести време на всички, които не са във вашата желана категория а и на вас самите.


Платените услуги в Гепиме сякаш са единствените които си заслужават и за първи път не са ни чак толкова противни.

Ставайки VIP получавате следните допълнителни екстри:

»
Видео чат с онлайн потребители
» Достъп до груповия чат
» Изпращане на лични съобщения с прикачване на снимки
» Изпращане и получаване на гласови съобщения
» Опции за пълна анонимност в сайта
» Личните съобщения се пазят двойно по-дълго време
» Филтри с много критерии, кои потребители могат да ви пишат
» Научавате кой ви е харесал и кои са ви добавили в Любими
» Добавяне на много повече снимки в личната галерия
» Достъп до информацията за активността на потребителите
» Неограничено добавяне на любими профили
» Разширена хронология за активността на приятели и любими



Плаща се или чрез СМС или използвайки EPay.

Търсенето е единствено по рода си, като директно ви се дава възможност да видите броят на потребителите онлайн които ви интересуват и да разгледате техните профили. Преди време из сайта беше пълно с фалшиви профили. Но сега модераторите вършат доста добра работа. Ето ви и доказателство. Регистрирахме се с фалшива снимка и точно след 24 часа тя беше изтрита и ни уведомиха, че се приемат само лични такива. Сууупер!

На всичкото отгоре, имате и подробна статистика за всеки профил - колко писма получава, на колко отговаря, колко само чете, колко трие без да чете, и как го оценят редовните му събеседници.

Определено има интересни профили и снимки, но имайте предвид, че това все пак е сайт за секс запознанства и нецензурираните снимки се срещат доста често.

Ееее! Тъкмо търсехме готини профили и се натъкнахме на един фалшив:

Явно обаче ако сте VIP имате право да си слагате чужди снимки. :(

Както и да е, събрахме някои истински за вас:


Хммм... Направи ни впечатление, че мъжете са по-зрели в сравнение с другите сайтове за запознанства, а сякаш сладките мацки са лукс за сайта. Но, това е сайт за секс запознанства и въпреки че за мъжете не е проблем да си покажат физиономиите, дамите имат по-различно мнение.

Гепиме има и форум, който е силно посещаван и има доста интересни теми. Не звучи логично в сайт за запознанства да има такъв, но някак си не ни подразни.

Видео чата е хубаво нещо, но не ни впечатлява особено. Не бихме заменили истинския секс с виртуален, пък даже и ако имаме камери... Все пак е плюс. Има обаче други сайтове, като Person.com, които са на пазара от 15 години и отдавна предлагат и тази услуга. При това, тя винаги е била безплатна... Ако искате да ви гледат много хора има безброй начини да го постигнете.

Докато разглеждахме сайта ни направи впечатление, че от време на време става мнооого тромав... Да речем, че това е от нашите стари компютри, но пък GTA IV си върви чудесно ;)

Графата вицове присъстваща тук е ясна за всички и няма да я дискутираме.

Плюсове

- екстра дизайн
- голяма популярност
- добра търсачка
- функцията "какво искам да правя днес"
- малко фалшиви профили (поне на пръв поглед) и активни модератори
- индивидуална статистика за активността на потребителите
- възможност за изпращане на аудио и видео
- опция за ограничаване на профилите
- интересна регистрация

Минуси


- платени услуги (винаги ще сме против)
- сайтът е тромав на моменти


Контактна информация:


Как да се свържете с нас

Въпреки, че сме сигурни, че от Уисдам ЕООД собственик на сайта много добре знаят как трябва да се публикува контактната информация има само това:

Телефони за контакти от 10:00 до 18:00 часа в делнични дни
Проблем със сайта0885288752

След кратко ровене из правилата за ползване ето и останалото:

Уисдам ЕООД
вписано в търговския регистър на Пловдивския окръжен съд по ф. д. 3284/2006 г., със седалище и адрес на управление
гр. Пловдив,
ул. „Капитан Райчо” № 65,
ет. 3, ап. 17
ЕИК 160063732


Gepime.bg е сайт от второ поколение. И за дизайн и за функционалност. Платените услуги са най-големият минус, както и на моменти претрупаността, която се получава. Сигурни сме, че сайтът постоянно ще се подобрява. Въпреки насочеността на сайта (секс запознанства), която не ни допада чак толковаа много (поне на някои от нас), ви го препоръчваме като едно добро място за забавление. 






80 коментара:

  1. всичко много добре, само дето повечето регистрирани потебители са в сайта "от любопитство" и рядко в профила има нещо, което да е истина, да не говорим за всичко :)

    ОтговорИзтриване
  2. абе за шоуто става гепиме

    ОтговорИзтриване
  3. nqkoi da e nameril partnior ot gepime ?

    ОтговорИзтриване
  4. toq sait e za chikijii!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И кво лошо има в чикиджиите? Ако те кефят секс телефоните ето един готин ресурс erotic line

      Изтриване
  5. смотан е, ако поискаш да си изтриеш профила- смс, егати свинете

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. за да си изтриеш профила в гепиме- смс, ако не- седиш си вътре и те ползват, ... в някакви техни игри... Господи, толкова много отврат ли има в България...

    ОтговорИзтриване
  8. Сайтът е уникален и доста познати имат профили там, защо - не ме питайте. :)

    Доста простория има в този сайт, ама какво да се очаква. Важното е, че сайта събира доста "мозъчни тръстове" и това е важното. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Мисля доста по добрите аналози на горе изброените са facebook.com, blouq.com ..

    ОтговорИзтриване
  10. Стояне, прав си обаче те нали са социални мрежи, а не се водят сайтове за запознанства. Според мен разликата е че в соц.мрежите освен да намираш нови приятели и запознанства споделяш неща за себе си с познатите си.

    ОтговорИзтриване
  11. Аз намерих нещо повече от секс за една вечер в Гепито ... Ахам много съм доволен от сайта и по-специално от форума където можеш да разбереш много повече за един човек , защото там той е сред познати и приятели и обикновенно е по-освободен и по-отворен да покаже истинската си същност и склонности . Като цяло е пълно с веселяци и добряги , които знаят как да се забавляват и ако успееш да ги убедиж да те допуснат до себе си , това е голям плюс . Форума , едно голямо щастливо семейство :) Не липсват и интриги всичко е като в истинския живот .
    Баш ми е драго чая , че съм регнат в гепи мЪ . ком

    ОтговорИзтриване
  12. Сайтът е добър, но за съжаление администраторите се възползват злонанерено от правата си. Цялата ми кореспонденция е получена от моя приятелка запознала се с администратор от сайта в чата.

    ОтговорИзтриване
  13. saita gepime-4ikidjii,palni kompleksari,kele6i,urodi,diwi seliatci,A DEBELATCI S LOPATA DA GI RINE6 TO4NO 99%.tova sa hora s psihi4ni problemi.abe 6ou da stava!

    ОтговорИзтриване
  14. zdr saita e super no nqma vlizane imam zabra na ne znam kakvo stava

    ОтговорИзтриване
  15. Авторът на статията като че ли одобрява единствено Гепиме,а всички останали сайтове "не ставали"...
    Което ме навежда на мисълта, че явно е подставено лице на гепиме и конкуренцията не ставала за нищо, но ето, Гепиме е фаворитът.. Смешна и жалка история !!!

    ОтговорИзтриване
  16. Vsashtnost, savsem ne sme chast ot Gepime :)
    Rqdko polzvame saita, no nqma kak da se otrekat golemite mu plusove.

    Pozdravi!

    ОтговорИзтриване
  17. Сайта е голям и безспорно цветен и шарен - авторите на тази статия обаче едвали са се пробвали да го използват или просто целят реклама. Иначе биха написали: изключително непрофесионално написан сайт, с неясна стратегия относно комуникацията и функционалността. Огромният брой потребители, всъщност е огромен брой регистрирани профили и неизтрити нито от създателите им нито от адмистраторите. В контекста на статията, бих написал, гадно е но като му свикнеш - привикваш.

    ОтговорИзтриване
  18. strahoten sait pulno e s selianduri koito si snimat polovite organi i si gubqt vremeto tam tarseiki sex, a v sushtoto vreme ne obru6tat vnimanie na jenite i decata si zashtoto sa v gepime.... neshtata ne stoqt dobre hora stegnete se nashite greshki edin den shte povliqqt na decata ni .. i posle zashto imalo pedofili i kurvi ujas ujas ujas na chovek mu se ubiva jelanieto za kakvoto i da bilo.

    ОтговорИзтриване
  19. Регистрирах се от ... любопитство . Писна ми и реших да напусна - т.е да си изтрия профила - ЯДЕЦ !!! Чудех се защо нещо не се получава - а то ... видите ли , трябвало да си платя . Нещо не ми се връзва , не е ли по-логично да платиш за да се регистрираш , отколкото , да платиш за да напуснеш ? Явно ще трябва да се примирят и да ме търпят в сайта си , докато сами не ме изгонят !

    ОтговорИзтриване
  20. edna kamara maloymnizi deto si misliat,che genite gi ochakvat sus svaleni gashti \-drgata chast puk se predlagat za pari.
    stava za ybivane na vreme

    ОтговорИзтриване
  21. пълна простотия...всичко е за пари...некадърници...на всичкото отгоре искат да им платиш за да си изтриеш профила...това е върхът...

    ОтговорИзтриване
  22. И на мен не ми харесва Гепиме, но не разбирам, защо ходят толкова хора там.

    ОтговорИзтриване
  23. аз предпочитам mood.bg

    ОтговорИзтриване
  24. Повърня...........никога не се занимавайте с познанства от там.......само фалшиви профили

    ОтговорИзтриване
  25. нищо подобно-мъжете,с които съм се видяла реално от сайта бяха възпитани...интересни...готини и истински кавалери....имаше и страхотен секс...

    ОтговорИзтриване
  26. Всичко е добре,само ограничаването на писмата е кофти-трябва Вип за първо писмо с непознат/а,един вид рекетче,ако искаш-Плати и тогава пиши!

    ОтговорИзтриване
  27. "Гепиме има и форум, който е силно посещаван и има доста интересни теми." :))Само заради него вися аз там и няма сила която да ме замъкне в друг сайт за запознанства.Лелките са злобни,чичаците заядливи,въобще купона е голям:)) +1 от мен за Хваниме.цом

    ОтговорИзтриване
  28. отврат :D сайтът е страшно тромав, зле написан и ужасно претрупан. Потребителите в него са 30% фалшиви женски профили, 50% са хомосексуалисти, които не се съобразяват с написаното в полето "какво търся", 10% са жени, които по една или друга причина са там (повечето не търсят секс, а място, в което да изпъкнат, което в реалния живот не им се отдава) и 10% са обикновени момчета, с които може да се контактува :)

    А идеята да можеш да пишеш само ако си платиш е най-абсурдната - евала на Уиздъм за тая простотия....

    п.п. най-голямата обида лично за мен беше като махнаха вицовете .....

    ОтговорИзтриване
  29. Мене пък Герито ме кефи мно`ооо яко-кисна в него доста време и кот` търся-намирам

    ОтговорИзтриване
  30. koito ne my iznasia da se maxa ot saita

    ОтговорИзтриване
  31. Сайта е страхотен,с доста хора се запознах в него.Само че с тоя VIP го направиха много тъпо.

    ОтговорИзтриване
  32. всеки сайт е хубав защото е направен да радва да забавлява да те оттърве за малко от досадната реалност... както всеки сайт за запознанства всеки търси различни неща едни физическа други психическа любов може би и подкрепа. в този сайт има от всичко по малко зависи потребителят какво търси... понякога се изграждат добри приятелства а друг път еднонощно преживяване

    ОтговорИзтриване
  33. всичко е добре , но до някаде!!!
    незнам какво да кажа, трябва да има такива саитове но тоя направо прекали с "трябва да сте вип" хора осъзнайте се започваме все помалко да използваме гепиме и накрая всички ще си махнем профилите почва да ни писва

    ОтговорИзтриване
  34. ТАКА И НЕ НАПРАВИХТЕ ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА АНДРОИД И АЙ ФОН, КОЕТО ДА БЪДЕ КАЧЕНО В СЪОТВЕТНИЯ МАРКЕТ ЗА ДА МОЖЕ ТЕЗИ, КОИТО ПОЛЗВАТ УМНИ ФОНИ ДА ВИ ПОЛЗВАТ УДОБНО В ДВИЖЕНИЕ !!!

    ОтговорИзтриване
  35. Сайтът е най-добрият в България.Намерих освен секс партньор и доста приятели.

    ОтговорИзтриване
  36. Сайтът е добър, но има какво още да се направи. Това VIP много ме дразни. Ами ако не искам да съм VIP

    ОтговорИзтриване
  37. saitat ve4e nestruva zardi tezi bokluci deto sa gi slojili za admini iz kanalite gonqt vi za nqma ni6to a pla6tate pari za tova vip krediti i kvo li ne trqbva vsi4ki da se mahnat ot toq sait zardi tezi ne6tastnici

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да платих си абонамент.....и ми забраниха достъпа без да знам за какво....познаваш ли смешните администратори и може да разкараш всеки...Голяма простотия НИКОГА НЕ ПУСКАЙТЕ СМС дори не си правете пофил....

      Изтриване
  38. pojelavam vi mn.yspehi..........................

    ОтговорИзтриване
  39. Saita e super davai te vse taka dano da stavate vse po dobre nqmam zabele6ki ka saita super si eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ОтговорИзтриване
  40. SAITA E SUPER.NO VIMAVAITE IMA K***I V SAITA KOITO TYRSQT PARI BEZ DA BYDAT E***I

    ОтговорИзтриване
  41. За някой хубав за някой смотан сайт бил платен ами трябва да се печелят пари от някаде.Аз съм разочарован от админите имам една позната тя има три деяица много сладки деца и тъпите админи и забраняват видеото понеже се виждали децата на камерата макар и неволно а разни други които си пускат порно и се задоволяват пред камерата не им правят нищо макар да изла1ват тези нецензорни материали посред бял ден когато дори и деца могат да попаднат във гепито и да ги видят изкам да попитам ЗАЩО Е ТАКА ГОСПОДА АДМИНИ??????????

    ОтговорИзтриване
  42. saita e super ama s1m saglasna 4e za edni ima da drugi nqma nqkoi sa s golemi privilegii ve4e god i polovina vlizam i imam mn fr no e qko xRESVA MI

    ОтговорИзтриване
  43. po-komersialen sait,koito vmesto da se izdurja ot reklamodateli a razchita na potrebiteli edva li ima!
    cyalata vi politika e tolkova tip "Baj Ganjo" che nyama dokade.
    usetete se nakade otivate!

    ОтговорИзтриване
  44. "VIP" ...трябва да е избираем , а не да ме задължават да съм за да мога да си пиша с когото искам .... смятам това за голяма простотия и съвсем скоро и аз като много мий познати ще напуснем този сайт !!!!!!

    ОтговорИзтриване
  45. Сайта едно време беше СУПЕР но от както задължиха ВИП-а за да може за пишеш писма вече слезе много ниско!!! Смятам,че това не е начина да се печели!!!

    ОтговорИзтриване
  46. мен ме радва много :) как се развива предлаганите екстри и всичко :)

    ОтговорИзтриване
  47. DOSTA SEMEISTVA RAZBI TVA GEPI.VSI4KI OT LUBOPITSTVO I NAKRAQ RAZVODI LUBOVNICI TN

    ОтговорИзтриване
  48. Обърках си профила - цъкнах, че съм двойка(М М)... Как да го оправя :(((

    ОтговорИзтриване
  49. dobre e,samo 4e triabva dasi vip da si pi6e6 ina4e samo gleda6

    ОтговорИзтриване
  50. 2. Осъществяването на сексуален контакт между потребителите, в резултат на посредничеството на gepime.com не е обвързано със заплащане от страна на потребителите в полза на Дружеството. Предоставянето на сексуални услуги срещу заплащане чрез gepime.com е абсолютно забранено.
    За да изпращате писма до потребителите на Gepime, ви е нужен VIP абонамент.
    Изберете метод на плащане за VIP абонамент
    Автоматично (SMS)SMSePayVIP с отстъпка от Grabo.bg
    Изберете период на абонамента:
    1 ден (1,20 лв с ДДС)
    7 дни (2,40 лв с ДДС)
    60 дни (4,80 лв с ДДС)
    как така не е обвързано със заплащане отстрана на потребителите кам дружеството господа админи???

    ОтговорИзтриване
  51. Най-добрият Български сайт за запознанства!

    ОтговорИзтриване
  52. този сайт е направен да ни взима парите!тук няма интелигентни хора!всички тук са като животни водени от нуждите си!пълна деградация!пълно е с проститутки които заработват!реалноста е най хубава!най сладка!който набляга на чат срещите е комплексар!най готино е в реалноста да се запознаете с някой!тука всички се крият..снимките лъжат....хората са различни!

    ОтговорИзтриване
  53. този сайт е направен да ни взима парите!тук няма интелигентни хора!всички тук са като животни водени от нуждите си!пълна деградация!пълно е с проститутки които заработват!реалноста е най хубава!най сладка!който набляга на чат срещите е комплексар!най готино е в реалноста да се запознаете с някой!тука всички се крият..снимките лъжат....хората са различни!

    ОтговорИзтриване
  54. разбираемо е че всички искате да ви е безплатно и да е на аванта-българи сме...не разбирам за какво мрънкате- не ви се разделя със стотинките-получавате "базисен модел" на гепиме, плащате стотинките -получавате всички екстри...просто е , нема нужда да хитреете

    ОтговорИзтриване
  55. spored men saita e dobir i mislq 4e 6tese podobri o6te pove4e s te4enie na vremeto

    ОтговорИзтриване
  56. Сайта си е добър,стига да не го опошляват разни недорасляци и използвачи.Фалшиви профили има и в другите сайтове.Така че не плюйте по нещо което помага на самотни хора.Е не всичко е безплатно,но такъв е живота,плащаш получаваш.

    ОтговорИзтриване
  57. pylen ta6ak, izmi6liotina golqma, pe4elqt ot nekadurnite da si namerqt sex v realniq jivot, i nai ve4e ot 4ekidjiite, te za tova i ne gi gonqt ot saita......:) a za iztrivaneto na profila bez sms ima na4in.....pravi6 si snimka sus samosnima4kata no snima6 snimka na monitora i q slaga6 za glavna v profila ..... te te hva6tat i ti iztrivat profila za vinagi :D:D:D:D probvaite, funkcionira i nqma da im tup4ete guzovete murzelivi s pari....uspeh

    ОтговорИзтриване
  58. ТОЛЕРИРАТ СЕ ОБИДИ И ВСЯКАКВИ ПРОСТОТИИ ИЗМИСЛЕНИ ПРАВА КОИТО НЕ ВАЖАТ ЗА ВСЕКИ КРАДЕ СЕ ВИП И КРЕДИТИ КАТО ИДЕЯ САЙТА НЕ Е ЛОШ НО ЕКИПА НЕ СТАВА КАТО ЦЯЛО

    ОтговорИзтриване
  59. А как всъщност да се махна от тая тъпа страничка и да си влезна в сайта>>> хахахахах

    ОтговорИзтриване
  60. Най-лесно става като кликнеш на линка към ГепиМе.
    Благодарим ти за ценния коментар...

    ОтговорИзтриване
  61. pulen bool shied егати простотията даже не можеш да влезеш в сайта нещо яко забива!изписва гепиме.ком мобилна версия пълен ташак!и тва ако е сайт!

    ОтговорИзтриване
  62. Tова е най скапания сайт :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@2 ПИСНА МИ ПОСТОЯДНО ДА МИ ТРИЯТ ПРОФИЛА :@ ИСКАМ ДА МИ ГО ВЪСТАНОВЯТ КОЛКО ПАРИ ВКАРАХ ЗА КРЕДИТИ И ВИП ГЛУПОСТИ И ДА МИ ГО ИЗТРИЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 МАЙКА ВИ МРАСНА!!!!!!!!!!!!!! ИСКАМ СИ ПАРИТЕ ПЕДАЛИ ГАДНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MALCHO992 ИЛИ MALCHO92 ДА СЕ ВЪСТАНОВИ ПОНЕ ЕДИНИЯ ИЛИ ДА МИ СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ НЕЩАСНИЦИ ПОБАРКАНИ :@@@@@@@@@ ЕЙЙЙЙЙ ПИСНА МИ!!!!!!!!!!! ФАЛШИВИ БИЛИ ЕЛАТЕ МИ НА ГОСТИ ДА ВИДИМ КОЛКО СА ФАЛШИВИ СЪВСЕМ РЕАЛНА СЪМ :@@@@@@@@@@@@@@ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ БЯСНА СЪМ ИСКАМ СИ ПРОФИЛА ИЛИ ДА МИ СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ!!!!!!!!!!!!1

    ОтговорИзтриване
  63. GEPIME.COM Е НАЙ СКАПАНИЯ САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА!!! САМО НИ КРАДАТ ПАРИТЕ!!! ИМАХ ЕДИН ПРОФИЛ И ТЕ МИ ГО ИСТРИХА!!! ФАЛШИВ БИЛ!!! ДА ВИ ******* !!!НАПРАВИХ СИ НОВ ТОЛКОВА ПАРИ ДЕА ТИЯ БАЛЪЦИ И НЕГО МИ ИСТРИХА :@ ИСКАМ СИ ПАРИТЕ!!!! ИЛИ ДА МИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ИЛИ ДА МИ ВЪСТАНОВАТ MALCHO992 ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ОПЛАЧА НА ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА И ЧАО ЧАО ГЕПИМЕ.КОМ!! И БЕЗ ТОВА ИМА МНОГО ОПЛАКВАНИЯ КЪМ ТОЯ СКАПАН САЙТ!!!

    ОтговорИзтриване
  64. Да не забравяме, че за да разговаряте с някого в Гепиме е нужно не само вие да имате платен абонамент, но трябва да платите и абонамента на човека отсреща, защото над 95% от хората там нямат платен абонамент. Вече не зная има ли смисъл да се влезе без да си платил ВИП, но доста хора го правят. Трябваше да им се тресне един тотален бойкот и никакво влизане в сайта, докато не се осъзнаят, ама не сме единни потребителите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това са бандити, без адрес и телефони за обратна връзка със сайта. Пълно с малоумни, роми, и всякакви други пенсионери, мъже в женски профили, жени в мъжки профили селско и еснафско естество сайт. Вярно е че крадат от болни хора които са лишени от реално да си намерят секс поради заболяването им и поради това е пълно с малцинства без никакви законосъобразни правила, престъпен сайт. Как може никой да не контролира тези престъпни деяния на съставителите на сайта!? Пълен хаос от невежи потребители и ръководители на сайта, нямам думи!!!

      Изтриване
  65. DA EBA TEHNATA MAMI4KA SKAPANA SMS STE IM IZLEZE V USTATA STE GI 4UKAM TUK E SKRAP KREMIKOVSKA I PERNI6KA DA GEPAT PARITE NA HORATA DA IM PI6E6 PISMA I DA NE TI OTGOVARJAT IZRODI OSTAWETE SI TELEFON DA WI EBA SAITA SMOTAN ZA ZATWORA STE NE KRADNETE SMS TELEFONI ZA WRASKA GADOWE STE VI IZBIA ZABITE

    ОтговорИзтриване
  66. Сайта е уникален,стига да не си тесногръд.Там не е за консервативни хора,плюете го,защото ви е страх да изживеете някое приключение.Успех в скучните и бъгави сайтове като Аха,Елмаз и подобни тъпотии.

    ОтговорИзтриване
  67. Sajt za dolnoprobni prostitutki mnogo ot tjah na preklonna vyzrast

    ОтговорИзтриване
  68. здравейте казвам се краси и ника ми беше в www.gepime.com kpacu бях един от наи Добрите каналджии за последните 5 Години в саита докато си водих канала един от от операторите PLANM ли нещо такова каза че съм изгонил негов приател или братовчед Ще ви излъжа чесно не помня и дадения потребител след 2 дни стана поредния оператор с Връзки в саита благодарение на PLAMN и така изкарах още някои месец в саита и изведнъж влезнах в канал на Травестит чесно казано нищо че бях добър играч в саита но обичах и да си обикалям в саита и пуснах си камерата и след 1 мин бях изгонен изписа ми еди кои си ви изгони от стаята пак травестита им беше в приатели писах му ти ли ме изгони каза не значи господин новия дошъл оператор с ник _WOLKER_ на име Александър от варна ме изгони попитах го каква е причината и почна да ме гони от всичките канали по свое желание и сега профилите ми са заключени това е за мене гепиме.ком

    ОтговорИзтриване
  69. Saita niakoga beshe sait,vsichko normalno....poslednite godini e ujas-palno s falshivi profili,maje sas snimki na jeni,otkradnati snimki....jeni,koito praviat videochat sreshtu zaplashtane,i poveche ot 50 procenta psihari-az lichno sam imala incident s takav predi 4 god.i pisah ,pisah na admini,no.....nikoi nishto ne chu,tova li vi e sigurnostta za koiato govorite ,gospoda,da ne govorim kak se kopirat snimki i se preprashtat iz neta,mojete da se vidite kade li ne,a za kanalite kak se snima i se razprostraniavat klipove....tova li e sigurnostta vi?Kakvo,che niakoia dama e reshila da razpusne i da poveseli majete?A kakvo otsreshta-snima se i se predlaga drugade....sorry gospoda admini,kakto vsichko v Bg taka i saita vi ....
    I navan ima takiva saitove,no tam horata naistina razchitat na loialnost,diskretnost i sigurnost!

    ОтговорИзтриване
  70. ЗДРАВЕЙТЕ,ИСКАМ ДА КАЖА ,ЧЕ АЗ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА САЙТА ПРЕЗ 2007 СЕ РЕГИСТРИРАХ И ИМАШЕ СВЕСНИ ХОРА И ВЕСЕЛИ СЕГА СЛЕД 2010 САЙТА СЕ ПРОМЕНИ И СЕ БЪГВА СТАРИТЕ АДМИНИ МИ БЯХА ПРИЯТЕЛИ ОТ КАКТО СМЕНИХА АДМИНИТЕ САЙТА НЕ Е СЪЩИЯ ЗАТОВА ЩЕ КАЖА САЙТА ПРАВИ ЧУДЕСА НО АКО ИМА ГОЛЯМ КОНТРОЛ И ИМА АКТИВНИ АДМИНИ И СИ ЗНАЯТ КАК ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.
    ЗАТОВА ВТРНЕТЕ СТАРИТЕ АДМИНИ И МАХНЕТЕ НОВИТЕ.

    ОтговорИзтриване